Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

НАДУВАЕМА ЛОДКА
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
НАДУВАЕМА ЛОДКА
Колеги дайте инфомация за тази лодка казаха ми че е Зодияк Навигатор 3.Но като гледах в саита на Зодияк не намерих такава. Ицената ме смущава малко само 360лв.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ВЕЛИЧ
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: НАДУВАЕМА ЛОДКА
КАТО СИ ПРАВИТЕ АВАТАРА,ПОНЕ ПИШЕТЕ ОТ КОЙ ГРАД СТЕ.Върви на Морска гара,втория етаж,там могат да ти дадат по-точна информация.
-
- сериозен играч
Аз имах същата лодка.Няма нищо общо със "Зодиак"
Внимавай с дъното,не го помпи много,че се пукат
преградите и става на "буци".Ако слагаш мотор
подсили транеца ,че оригиналния е пълен смях.
Като цяло ми харесваше.
Внимавай с дъното,не го помпи много,че се пукат
преградите и става на "буци".Ако слагаш мотор
подсили транеца ,че оригиналния е пълен смях.
Като цяло ми харесваше.
Аз купих същата на един приятел, няма нищо общо с фирмата зодиак.
Лодката е с трипластов материал , дъното не е за високо налягане , пише си го и в книжката за употреба, цялата лодка е за налягане до 0,15 Бара.
Лодката е здрава и е добре е изработена, избягвай да слагаш мотор с вътрешно горене, и не разчитай на нея в море или големи разтояния. Тази лодка е за разпъване или за спининг най много.
Може да се сравнява със уфимка и там подобни, мисля че е значително по добра от, но не е лодката накоято можеш да разчиташ за всичко по всяко време.
Лодката е с трипластов материал , дъното не е за високо налягане , пише си го и в книжката за употреба, цялата лодка е за налягане до 0,15 Бара.
Лодката е здрава и е добре е изработена, избягвай да слагаш мотор с вътрешно горене, и не разчитай на нея в море или големи разтояния. Тази лодка е за разпъване или за спининг най много.
Може да се сравнява със уфимка и там подобни, мисля че е значително по добра от, но не е лодката накоято можеш да разчиташ за всичко по всяко време.
Има ли я тази лодка в някой онлайн магазин изглежда читава.
Моята е същата две години и половина разтягаме и храним с нея и не е мръднала