Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Колеги дайте инфо за Леново
Модератор: Paublo_Eskobar
Колеги дайте инфо за Леново
Някой да е бил скоро там? Имаше много яки карабалъци и кефали преди време.Таксата мисля , че беше 4 или 5 лв , като улова не се заплащаше.Смятам да направя там 1 излет , но ако някой има информация ще ми е много от полза.
TICA FAN
Re: Колеги дайте инфо за Леново
Бяхме преди 2седмици.Такса 5лв,никакво кълване,няма емоции.По-добре иди на Сушица-каракуда,кефал,чаушан....Наслука.
-
- разбира нещата
За Леново е още рано
Най добра слука на карабалъка съм имал там след май месец.Притеснява ме и това че и на този язовир мрежите на арендаторите са все вътре

Най добра слука на карабалъка съм имал там след май месец.Притеснява ме и това че и на този язовир мрежите на арендаторите са все вътре

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Да колега и аз съм чувал , че е много обграден с мрежи.На Сушица също смятам да отида , но Леново си ми остава страст.Голям кеф ми правят карабалъците.Та щом има толкова негативни мнения ще сменя целта.Благодаря ви
TICA FAN
- Paublo_Eskobar
- Модератор
На какво викате карабалъци?Че аз все калъбалък си го чета 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- разбира нещата
Кара-балък точно турска дума
кара-черно
балък-риба
черна риба или морунаш както му казват по други краища
кара-черно
балък-риба
черна риба или морунаш както му казват по други краища

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ами другото име е морунаш
))
Коцето май ме изпревари със секунди.....
)
http://fishes.nariba.com/fishdetail/17.html

Коцето май ме изпревари със секунди.....

http://fishes.nariba.com/fishdetail/17.html
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Мерси много сте бързи!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Честно казано не съм чувал нито един пловдивски колега да използва името морунаш.Тук всички си го знаем като карабалък 

TICA FAN
не знам за леново ама на черитсто им разказах играта на чаушана и червеноперката
- CrossFire
- разбира нещата
Ами като не знаеш за Леново,по-добре не пиши в тази тема,а пусни нова в успешни.dimitom71 написа:не знам за леново ама на черитсто им разказах играта на чаушана и червеноперката

И малко по-подробно ако обичаш

Сори за офффа

Така и така си тръгнал ако може и да кажеш какъв билет важи за 40-те за пояснение на мен и колегите които нямат представа 

TICA FAN
- CrossFire
- разбира нещата
Доколкото съм запознат за 40-те извора трябва билет от дружество "Сокол" и цената му е 15 лева,но инфото ми не е 100%.НО като се позатопли и отидеш на устието и видиш как 3-ма тройкаджии("косят","търмъчат"),2-ма са "парашутисти" и ти единствен с билет и нормално риболовстващ,след теб още 5-ма бракониери после пак един нормален риболовец и така целия язовир.................
Аз лично ще си изкарам билет от "Сокол",само ако разрешат гребния канал в Пловдив,иначе за 40-те няма да я бъде.Ако дойдат да ме проверят ще им покажа този който имам и ще ги пратя първо да напишат актове на тези които трябва,а на мен последен
Абе......готов съм за скандал....
Последния излет,който беше преди 2 седмици там положението беше следното-по цялото устие плуваха продукти от
,а получих инфо,че горе от басейна септичната яма не се чисти,а се изпуска в язовира.В момента се строи някакъв нов комплекс там и ако посетя язовира повече тази година,то ще е от към стената.
.............................
За миналата година се носеше някакъв слух,че ако ромите са гласували за кмета щели да хващат риба без билет там.Дали е истина незнам,но е факт,че цяло лято като съм ходил на басейна и на тръгване съм минавал само да погледна как е положението на язовира-винаги е имало бракониери.Явно проверки е нямало никакви и слуха може да е истина.
Аз лично ще си изкарам билет от "Сокол",само ако разрешат гребния канал в Пловдив,иначе за 40-те няма да я бъде.Ако дойдат да ме проверят ще им покажа този който имам и ще ги пратя първо да напишат актове на тези които трябва,а на мен последен

Последния излет,който беше преди 2 седмици там положението беше следното-по цялото устие плуваха продукти от

.............................
За миналата година се носеше някакъв слух,че ако ромите са гласували за кмета щели да хващат риба без билет там.Дали е истина незнам,но е факт,че цяло лято като съм ходил на басейна и на тръгване съм минавал само да погледна как е положението на язовира-винаги е имало бракониери.Явно проверки е нямало никакви и слуха може да е истина.