Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Доиранско Езеро-епизод 2
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Доиранско Езеро-епизод 2
Запалени от преди една седмица когато видиахме че каракудата започва с активноста и,решихме днес да ходиме пак с уверение че вече рибата взима с плната и сила.Стигнахме рано сутринта први,и започнахме воината с каракудите.Калвеше като за световно,макар че времето беше студено и на всеки половин час валеше.Впреки това ништо не ни пречеше нито на нас нито на каракудата.Една след една,чуварката се плнеше,и неосетно дениа вече си приклучваше.Резултата е 60 кила каракуди -ас,Ташко и оште един приател Ването.
Изкарахме прекрасен ден с взаемна уговорка че когато хубаво се одморим,да направиме оште един излет.

Изкарахме прекрасен ден с взаемна уговорка че когато хубаво се одморим,да направиме оште един излет.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Доиранско Езеро-епизод 2
Бате,със сигурност сте се накефили,ама всичката тази риба какво ще я правите,ще я ядете ли..

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- emo vasilev
- сериозен играч
Леле - мале ! Оставете и за нас некоя каракуда бре !
Другия път ще ги чепкаме заедно.
Браво момчета , още веднъж доказахте че сте майстори !

Другия път ще ги чепкаме заедно.
Браво момчета , още веднъж доказахте че сте майстори !

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Изък колега за добрия улов ,но помисли дригия път да върнеш малко обратно във водата.
Теяа 60 кила си е живо бракониерство и аз лично съм против такова избиване на рибата. Вземи си културно 2-3-5-10 ако си много гладен,ма 60 кила. Дано да ти заседне дано.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ште и седнем до вечера и с хубаво вино,ште иа измезимеBig^Fish написа:Бате,със сигурност сте се накефили,ама всичката тази риба какво ще я правите,ще я ядете ли..![]()

Macedonia

-
- кандидат преподавател
Хей Никола няма да се разберем така .Ша та замола другия път като ходиш на вашето езеро да не пишеш
(майтапя се бе )Ама вие ги разбихте бе човек
.Незнам как ша спя тази вечер при този улов си е за голяма завист .Аз се каня от три седмици и все нещо ме проваля или духа силен вятър или друго.Пък то че няма толкова риба при нас е отделно .Поздрави твоите приятели, много добър излет ако не ми беше толкова далеч щях да дойда .И другия път повече ,ама то щови са повече тогава по големи и не каракуди а шаран

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Tва се казва улов. Кажи речи 1 чувал риба.Само дето вика колегата какво ще я правите тая костелива каракуда
TICA FAN
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ас сам сшто за врштане на рибата но на качествената риба.На Доиран се трсат јунаци да истребат целата каракуда,заштото го уништава шарана.(Од каракудата всиака година има се помалко шаран)fizika01 написа:Изък колега за добрия улов ,но помисли дригия път да върнеш малко обратно във водата.Теяа 60 кила си е живо бракониерство и аз лично съм против такова избиване на рибата. Вземи си културно 2-3-5-10 ако си много гладен,ма 60 кила. Дано да ти заседне дано.
Да се разберем за да сме наиасно - ако всичките тези каракуди биаха шарани,ште си задржех ниаколко килограми а другите штех да ги врна обратно.Мислиа че сам иасен

Macedonia

-
- кандидат преподавател
ба колко хора са ма изпреварили докато пиша. относно
не мисля че това е бракониерство.И ако е ко ша кажиш ако в това езеро се пуснат 20 - 30 мрежи .Ти кво ша хванеш с твоита въдичка после.Катогледам те са с по една въдица не с динамит - примерно.Хората имат рибабе колега .кажи ми едно място в БГ където ще хванеш същата риба.Браво НИКОЛАfizika01 написа:Изък колега за добрия улов ,но помисли дригия път да върнеш малко обратно във водата.Теяа 60 кила си е живо бракониерство и аз лично съм против такова избиване на рибата. Вземи си културно 2-3-5-10 ако си много гладен,ма 60 кила. Дано да ти заседне дано.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Доста винце ще ви трябва за 60 кг. каракудаnikola polizovski написа:Ште и седнем до вечера и с хубаво вино,ште иа измезиме

пьк и голямо мезене ще падне .
иначе за излета ЕВАЛА ама като направите още 10 такива и нема риба да остане в това езеро

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- Николай Неделков
- учете се от него
Браво за излета
И каракудата си е карадуда , не ги слушай , а си я мези с кеф 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мале пьк като си помисля кво 4истене е паднало хахаха
изобщо не завиждам вече

изобщо не завиждам вече

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и оште 1000 излета да направиш това не се уништава,каракудата е поголиама опасност за този водоем от всички бракониери заедноmuerter написа:Доста винце ще ви трябва за 60 кг. каракудаnikola polizovski написа:Ште и седнем до вечера и с хубаво вино,ште иа измезиме![]()
![]()
![]()
![]()
пьк и голямо мезене ще падне .
иначе за излета ЕВАЛА ама като направите още 10 такива и нема риба да остане в това езеро
![]()
![]()

Macedonia

Напълно подкрепям,Полизовски!
Шаранът си е шаран насекъде!
Имам чувството,че Полизовски ни кани да споделим каракудите и да ги понамалиме!
Ние сме на ход!