Слаковци 03.03.2008

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
pp4e
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Слаковци 03.03.2008

Мнение от pp4e »

Извинявам се за малко късната информация но сега събрах повече от 5 мин. време на 1 место.

Като цяло 20-30 см. по-високо ниво на водата спрямо останалите сезони. В петък (29.02.2008) са пуснали пастърва при това с прилични размери :lol: (само ги гледах как минават покрай мен и ми показваха 1 среден... :finga: )за целия ден извадиха не повече от 4 пастърви а имаше 22 коли на водоема и над 30 човека средно с по 2 въдици на човек. На 01.03 има и извадена щука около кило и малко. А на 03 когато бяхме ние изпуснаха голям зъбат дзвер при кепчосването. Fishfinder-a показа 8,5 градуса и прилично количество риба. Пробвах плуфка, булдо с пинки и дънна с косъм-царевица с дип. Резултат Зачерваване в лицевата област наподобяващо изгаряне и няколко изпити бири. Като цяло съм за отбор капо, ама тъй като си починах и се насладих на готиното време не смятам да се бутам там :twisted:

Неделя мисла да мръдна пак до там ако не изникне нещо.

п.с. сакси ако хода може да ти пиша да направиме едно виждане там.
stanislav mir4ev
новобранец
новобранец

Re: Слаковци 03.03.2008

Мнение от stanislav mir4ev »

колеги ,къде се намира този язовир :( близо ли е до София?
Аватар
pp4e
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Слаковци 03.03.2008

Мнение от pp4e »

http://www.slakovci.krakra.net/contacts.php

на мен обаче ходенето може да ми се размине в неделя, времето не ме кефи нещо.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”