Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Купих си най-най...............
Модератор: sapuna
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Купих си най-най...............
Купих си най-доброто- Century-FMJ (full metal jaket)-2 бр. и бях на 7-мото небе- ДА, АМА НЕ. На вечерта се прибрахме с вуйчо ми и 1 приятел. Вуйчо ми отвори страничната врата и СЧУПИ едната. Просто при превоза от вибрациите са се изместили зад вратата И .................. Вчера си поръчах нов връх ,цената -ХВАЩА МЕНЕ ГЛАВА- 143,50 лири- та ЧЕСТИТО БРЪСНЕНЕ, но все пак съм доволен. Купих ги втора употреба (като нови) за 300 лири и все още не съм имал възможност да ги пробвам............................... Скоро ще е..........
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Купих си най-най...............
3.60 с по-малките водачи (40мм), 3-5оз. Другата седмица тук се почива 4 дни и поне 2 от тях съм за риба. Първоначално исках да си взема някакви с 50мм долен водач, но като ги видях просто не устоях и след бърза консултация с Георги Чойков ги взех. Само, че сега се притеснявам дали маркера и спода ще се справят с дистанциите, щото не ми се ще да ги сменям и тях
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Купих си най-най...............
На 03.04 ми пристигна новия връх и на 05.04 бях за риба да ги пробвам. Пръчките са доста твърди- 3oz олово не се усеща та се принудих да сложа 4oz. Ловех на 70-80 метра (под клоните на дърветата на 1 остров) и съм много доволен от точноста която постигам с тези пръчки и от лекотата с която се хвърля на тази дистанция. Нямах възможност да пробвам колко мога да хвърля с тях, защото около езерото беше пълно с рибари, но скоро и това ще стане. Хареса ми, че при вадене на риба (9,5кг) се огъва, но усещам че мога да натисна още много.
Пробвах и новата си кобра. Много е къса, но дори при силен станичен вятър топчетата падаха близо до стръвта на 70-80 метра ,което ми се вижда че и горе-долу и е максимума за хвърляне. Хвърлих около 150 топчета и сега ръката си не я чувствам

Пробвах и новата си кобра. Много е къса, но дори при силен станичен вятър топчетата падаха близо до стръвта на 70-80 метра ,което ми се вижда че и горе-долу и е максимума за хвърляне. Хвърлих около 150 топчета и сега ръката си не я чувствам