На Безден

Модератор: Кърцата

Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

На Безден

Мнение от MiTaKa™ »

Утре сутринта ще отскочим ди безден последния рибарник след този с пастървите , където се плаща и рибата , отиваме главно за шаран .За да направя сефтето на въдиците и пода . Някой ако има инфо да го сподели :D
Изображение
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Re: На Безден

Мнение от asini »

Ако имам време ще намина само на проверка, да видя как върви риболова :roll: Не обещавам, но ако дойда как да позная кой си, за да пообменим някоя приказка :D
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

По новите въдици и пода ще го познаеш .На дали ще има друг с такива такъми :wink: Успех.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
mexa
новобранец
новобранец

Мнение от mexa »

на тоя язовир на 15 4ак може да се лови
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Е преди малко се прибирам от рибарника.Хванахме към 15-тина шараначета 2-ма човека ,рибата предимно е с по-малки риазмери около 600-800 грама , поне такива се ловяха най-често , иначе аз мога да се похваля с два по голями единя към 2кг другия към 1.5 някаде.Рибата предимно кълве на бял червей но аз си опорствах с косъм но непипна нито веднъж и едната я оставих на косъм а другите две на олово с две куки , че неми се ловеше на прожина. След около 20 мин оловото даде резултат , мойте сичките риби го хванах на пуканка и една на царевица , а момчето с мен само на бял ги вадеше , мн колеги ловеха на плувка но по- малки екземпяри .Доволен съм от риболова , хванах си риба пробвах пръчките и стойката и времето беше добро , пиша го към успешните .По- малките шарковци ги пуснахме обратно във водата взехме си по едрите , след това започна да пръска и си тръгнахме.На връщане минахме през Иваняне да видим какВа е хавата там :shock: положението беше повече от трагично никой нямаше извадена риба и духаше много силен вятър , колегите се оплакваха от рибарника.Имаше и една групичка шаранжий с много добри такъми , ловеха на топчета но , и те нямаха сполука.Е това е от мен по-късно или утре ще кача снимките защото немога да си намеря инсталациония диск на блутута :P
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Ето и обещаните снимки Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение шаранджийките :D Изображение Изображение Изображение Е това е от мен успех и Наслука
Изображение
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Браво Митак поздравления за излета добри шаранчета. :smt041 :smt038 :smt041

Ако ходиш пак драсни едно съобщение!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Ок няма проблеми , видях че си от Люлин , аз съм от модерното ще се разберем нещо :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”