Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.стоево-асеновград
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.стоево-асеновград
от една седмица язовира е зареден отново както подобава сас шарани от 1.50-до 4.00кила. такса 5лв шарана 5лв.ако искаш???????вчера аванса ми званеше през 15мин. на перо на торен и царевичка.голиам кеф ама скапо платен.
но като зареждат сас готова стока цената е такава.

- CrossFire
- разбира нещата
Re: яз.стоево-асеновград
Да питам и аз.За язовира,който беше източен ли става въпрос?
Проблем ако си пускам рибата след снимка??
Колко пръчки може да хвърлиш?
Благодаря!
Проблем ако си пускам рибата след снимка??

Колко пръчки може да хвърлиш?
Благодаря!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ами ониа по малкиа от горната страна, то и миналата година си беши сас саштите условиа и саштите риби. хвашташ снимаш палниш живарника пак снимаш. ако искаш си купуваш ако искаш си ги пускаш, аз по принцип им ги давам за продан. такав кеф сам си правил само на яз.бодрово миналата година, какво стана сас тоиа язояир незнам, биаха го истровили.
- CrossFire
- разбира нещата
В петък след работа ще се разходя до там за инфо.От селото след паметника в дясно,стръмна уличка и язовира ти е отпред,а като минеш стената е барачката,аз за него се сещам.(имаше само шаран и амур)
Иначе след барачката по черния път,минаваш покрай горичка и доло в ниското е едно друго гьолче,над него още едно с барачка(собственика ми каза миналия месец,че ще го разреши за риболов март или април),а по-нагоре има още един.А някъде там имало още един,който бил на червенската дружинка май.....
Иначе след барачката по черния път,минаваш покрай горичка и доло в ниското е едно друго гьолче,над него още едно с барачка(собственика ми каза миналия месец,че ще го разреши за риболов март или април),а по-нагоре има още един.А някъде там имало още един,който бил на червенската дружинка май.....

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
да саштиа.....
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
за този другиа незнам ништо. за червенската дружинка , знам че даржат този дето е до селото червен, не вила артемис. но можи да има пат и от доло от стоево но незнам. иначе през червин патиа е добар минавал сам от там.там са два един до друг единиа е забранен сас сигорност знам за другиа ништо.