Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Бозвелийско Варненско
Модератор: sapuna
- MAESTROTO
- ще става разбирач
яз. Бозвелийско Варненско
И аз колеги,вчера открих новия сезон.Отидох на яз.Бозвелийско,до Провадия.Варненските сладководни риболовци го знаят,защото това беше хита от язовирите през миналата година.Там даваше най-много риба.Звъннах сутринта на пазача ,дали кълве .Той ми каза ,че е рано за шарана,амура и толстолоба,ама някоя таранка или костур може да хвана.Та отидох.Хванах 3 таранки,среден размер и десетина часовника.Едната въдица метнах за шаран на царевица на косъм.Там нищо не излезе.Другата беше с пружина с месокостно брашно.Там излезе едната каракуда и няколко часовника.На третата сменях бели и торни червей ,кълването беше еднакво и на двете.Пробвах с леко захранване ,но нямаше никакъв резултат .
Та риболова ,според резултата е неуспешен,но аз съм доволен .Добро впечатление прави и арендатора,който сега не взима такса за риболов.
Та риболова ,според резултата е неуспешен,но аз съм доволен .Добро впечатление прави и арендатора,който сега не взима такса за риболов.
Кефа цена няма!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: яз. Бозвелийско Варненско
Наистина съм ти благодарен за информацията
! Тъкмо се чудих неделя за къде да се отправим и си мислих, че още няма да са го отворили гьола, но не съм бил прав ясно.
Ако отида ще пиша задължително
.
А ти миналата година имаше ли успехи там ?
Още веднъж благодаря!

Ако отида ще пиша задължително

А ти миналата година имаше ли успехи там ?
Още веднъж благодаря!
За бракониерите само слънчаци
!

- MAESTROTO
- ще става разбирач
Миналата година около Варна ходих 5-6 пъти на Доброплодно.Излизаха едри каракуди и веднъж ударих един шаран около 1,5 кг.За Бозвелийско чувах постоянно но не ходих за риба,само в началото на зимата минах там да го видя.Сега ми беше за пръв път ,но впечатленията са ми добри.В момента явно кълве само докато има слънце,защото аз отидох на обед ,а след 16 ч стана облачно и таранка повече не пипна.Слънчаците кълват постоянно,но те са напаст.
Миналата година ходих за риба около Ст.Загора и Пловдив.Имам поне 15 излета там.Там язовирите са по-добре зарибени и има условия за нощуване.Направи и 3 излета на Дунав.Очарован съм от риболова там.
Желая ти успех!
Миналата година ходих за риба около Ст.Загора и Пловдив.Имам поне 15 излета там.Там язовирите са по-добре зарибени и има условия за нощуване.Направи и 3 излета на Дунав.Очарован съм от риболова там.
Желая ти успех!
Кефа цена няма!
- Petar Enchev
- новобранец
Колега на каква стръв лови
на Бозвелийско

- Petar Enchev
- новобранец
мисля утре да ходя
- Petar Enchev
- новобранец
Или Бозвелийско или Киселово
Преди 5 минути ми се обадиха с инфо за Бозвелийско. Държа да отбележа, че не мога да гарантирам за информацията понеже докато стигне до мен е минала през няколко човека. Но все пак ми казаха, че до края на месеца се пуска да се лови безплатно като излизало шаран, амур и каракуда. Имало около 100 човека на водоема 

Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Успех на всички на Бозвелийско.Аз тези дни ,за съжаление,нямам възможност да ходя за риба.След няколко дни заминавам за яз.Овчарица,топлия.
ЗА стръвта съм написал в по-горната си информация.
И споделете какво става на Бозвелийско!
ЗА стръвта съм написал в по-горната си информация.
И споделете какво става на Бозвелийско!
Кефа цена няма!