Shakespeare feeder

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
zwergo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Shakespeare feeder

Мнение от zwergo »

ИСКАМ ДА ПИТАМ КОЛЕГИ ОТ ВАРНА, СЛУЧАЙНО НЯКОЙ АКО ЗНАЕ. КЪДЕ МОГА ДА СИ ПОПРАВЯ (Shakespeare Zeo power feeder) ЗАЩОТО МИ СЕ СЧУПИ ПЪРВАТА СЕКЦИЯ, ПРИ ЗАМЯТАНЕ С БОМБАРДА 30гр. ДАДОХ Я В МАГАЗИНА НА ROBINSON(срещу автогарата) ТАМ Я ДЪРЖАХА 5-месеца,И НАКРАЯ МИ КАЗАХА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ.НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИМА ФЕНОВЕ НА,Shakespeare НО АЗ ЛИЧНО ПОВЕЧЕ ОТ ТАЗИ МАРКА НИЩО НЯМА ДА СИ ВЗЕМА. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
mitkkko
новобранец
новобранец

Re: Shakespeare feeder

Мнение от mitkkko »

не знам колко си платил за пръта , но и по евтин ще ти върши същата работа .
Аватар
Arabella
новобранец
новобранец

Мнение от Arabella »

Зависи от повредата,ако говорим за карбон пробвай на ул. 'Битоля' при Валери, той прави ремонт на пръчки. Възможно е да има и някакви подходящи резевни части, м да провериш. Дано да имаш късмет.
Живей така че като умреш и дявола да ти пали свещ
dbplamen
новобранец
новобранец

Мнение от dbplamen »

абе мъжки ти да си го ударил някъде.аз го ползвам вече година и съм много доволен.според мене вината не е във пръчката
mitkkko
новобранец
новобранец

Мнение от mitkkko »

аз имах подобен проблем,купих made in chaina ,смених върха понеже беше вибро,и сега е чудо БЪЛГАРСКО ,е поне очакеам така да е !
поне съм пробал !
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

Колега, и аз имам същия фидер. Счупи му се единия връх още на първия риболов. За съжаление модела вече не се произвежда и резервни части почти няма. Все пак те съветвам да завъртиш един телефон до фирма Алем ООД - официален вносител на Шекспир. Там поне ще ти дадат информация от първа ръка какво да правиш. Служителите са изключително любезни.
http://www.alem-fishing.com/us.php
Иначе самия фидер много ми харесва като поведение при изхвърляне на тежести и вадене на риби.
ПП: И аз моя фидер го "глася" за риболов на заргани с бомбарда, че да видим как ще се представи наесен.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Питай в магазините с/у полиграфията(при Стефан или при Огнян).Що ремонти са минали при тях,все нещо ще измислят :smt023
Аватар
zwergo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zwergo »

колега dbplamen, при такава цена(120лв.) на фидера съм го пазил като очите си,даже като го занесох в магазина,уж да го правят,ми казаха че за първи път виждат човек който си подържа така пръчката,така че проблема е в пръчката.Не казвам че всички са калпави,но излиза че има и дефектни, явно аз не съм от късметлиите.И искам да БЛАГОДАРЯ, на останалите колеги за инфото,смятам да се възползвам.До сега не ми се е налагало да правя пръчка БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА ОЩЕ ВЕДНЪЖ
Аватар
zwergo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zwergo »

искам да ви кажа че, най после пръчката ми е оправена, и то не от фирмата дистрибутор на (Shakespeare) а от човек на име Валери, който ми го препоръча (Arabella)-искам да изкажа едно голямо БЛАГОДАРЯ, на човека който ми го препоръча, да знаете че при Валери всичко е възможно.Човека си казва дали ще стане или не, а не като в представителите на (Shakespeare) "" оставете я ще видим какво можем да направим,ще я пратим в София,да я видят,може да не стане,може да няма такава част,спрели са я от производство,трябва да си платите разходите за куриер, и т.н., и те бавят 4месеца"".А Валери ми я направи за 3часа. Той за мен е ЦАРЯ, на повредените пръчки. МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН, ако някой го интересува магазина му е на ул.Битоля,като идваш от "Пикадили Младост",почти на края на улицата вляво един малък гараж. :D :D :D :D :D :D :D :D
Аватар
zwergo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zwergo »

само да се коригирам за магазина, не е като идваш от "" ПИКАДИЛИ МЛАДОСТ"" а като идваш от "ПИКАДИЛИ ЦЕНТЪР" извинете за объркването
Аватар
Arabella
новобранец
новобранец

Мнение от Arabella »

Радвам се, че проблема е решен и успях да помогна. Успешен риболов с пръчката! :P
Живей така че като умреш и дявола да ти пали свещ
coolpix
новобранец
новобранец

Мнение от coolpix »

И аз има фидер на Shakespeare от 3.5 години но до сега съм нямал проблем с него.Последно есента направих супер зарганджийски риболов,най успешния ми до сега от 30 парчета и пак казвам,никакъв проблем.Може да е дефект на пръчката което не е рядко срещано и то няма значение от марката.
Аватар
zwergo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zwergo »

оказа се че наистина пръчката е дефектна, понеже имаше едни ,микроскопични бели линии по дължината на секциите, и човека ми каза че е било най вероятно от това. Но аз вече я продадох и си купих (JAXON FEEDER CRYSTALIS) новото си е ново :D :D Още веднъж, искам да изкажа, благодарността си към ( ARABELLA) Ако цяла България бяха,като него, щяхме да сме по добре и от USA . :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”