Бобошево

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

боби фишер
новобранец
новобранец

Бобошево

Мнение от боби фишер »

Моля, дайте инфо за нивото на реката и цвета на водата!
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6tukata »

Единственото,което знам покрай Бобошево е зачествилите ухапвания от усойници :? иначе след тези порои предполагам нивото на водата се е дигнало 0,5-1 метър,а водата все още е мътна.Като се поизбистри(доста т.е. 1-2 седмици) ще ходя за кефал по Янтра-започва им настървеното кълване на джанка и бяла бобонка :) На скакалец също трябва да дава лятото :wink:
Кефал-ти мислиш за всичко :lol:
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6tukata »

babydoctor написа:
6tukata написа:зачествилите ухапвания от усойници :?
Там са пепелянки, усойниците са над 800-1000 м., не че на някой му пука какво точно ще го изяде :D Навсякъде трябва да се внимава, както и за кърлежи, годината е влажна. Сега за Бобошево - имам информация, че реката е голяма, но бистра като за сезона. Излиза много мряна, както и кефал. Наслука :D
хехе пак съм се объркал :D Значи в неделя съм там :mrgreen:
Кефал-ти мислиш за всичко :lol:
боби фишер
новобранец
новобранец

Мнение от боби фишер »

Мерси за инфото, надявам се в неделя да ги изпокъсаме пущините!
Аватар
meto
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от meto »

В четвъртък минавах от там и реката си беше още доста мътна.Нивото е поспаднало и предполагам че дава защото имаше доста колеги по дефилето от Пастух надоло.Не мога да дам по подробно инфо щото не хода на струма.
боби фишер
новобранец
новобранец

Мнение от боби фишер »

Излета го пиша към успешните. По близо До Пастух, отколкото до Бобошево. Мряната дойде на захранката и кълвеше през целия ден като луда. 8) Най-добре кълвеше на бял червей. Нивото все още е високо и спада по малко, а водата мътна. За съжаление мрените бяха дребни!:cry: Бих казал, че половината си бяха маломерни, и отидоха да растат. Само 3-4 хванахме хубави, по около 150-200 гр. Клен нямаше никакъв! :o Останалото 1 заблуден малък скобар, няколко кротушки, доста от вездесъщите и в тая река псевдо-незнам им точното име /местните им викат бельовици, отвратителни малки широки рибки с червени точки, нещо като речните слънчевки/ и много уклей. В крайна сметка около 2 кила мряна. Удоволствието е голямо, дори и 100 - грамова мряна повлича мощно и удря върха на пръта! :P
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”