Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Николаевка
Модератор: sapuna
яз.Николаевка
Дайте малко инфо ,утре смятам да го посетя
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Re: яз.Николаевка
Митаки,този язовир е с двойна слава.Аз поне 2 пъти в месеца минавам от там,казвам минавам,а не ловя.Защото за там постоянно се говори ,как някой преди няколко дни е извадил голям шаран 6-7 кг или толстолоб.И по Хоби тв даваха как 3-ма варненски състазатели по спортен риболов извадиха няколко толстолоба на стената.Освен това в селото знаят,че с мрежа се вадят големи толстолоби.Така ,че сигурно има големи риби.НО.....От тук започва но-то...От няколкото години ,когато минавам често през язовира да видя нещо с очите си,съм видял само как на плувка се вади рак.Имало е случаи ,да има над 20 рибари,красота,слънце,полянка,зелена трева и нито една риба.Миналото лято за единствен път видях двама колеги ,които бяха от предния ден с преспиване и имаха една таранка.И за първи път видях как кълве и извадиха още една.
Та в заключение смятам,че на този язовир има едри толстолоби и някой останал шаран.Таранката също не е много.Има много раци,което е неприятно,остоянно бутат стръвта.
Това е моето мнение.ще се радвам,ако някой ме обори.Защото язовира е красив и ми е удобен за ходене за риба.Ако ти ходиш,сподели какво става.Наслука!
Та в заключение смятам,че на този язовир има едри толстолоби и някой останал шаран.Таранката също не е много.Има много раци,което е неприятно,остоянно бутат стръвта.
Това е моето мнение.ще се радвам,ако някой ме обори.Защото язовира е красив и ми е удобен за ходене за риба.Ако ти ходиш,сподели какво става.Наслука!
Кефа цена няма!
За този язовир инфо от Рикошет и Камен,а също и от Галин.
Те са му намерили цаката.Абе с две думи умеят го. 

Преди половин час се прибрах от язовира за съжаление отново капо, имаше доста хора но видях само един колега който хвана една таранка на плувка. Минахме и през развъдниците но и там капо, скоро николаевка няма да го посетя
може би чак на лято.
може би чак на лято.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Раничко му е на Николаевка,оставете страстите за след април,колкото до рака си е гадно преживяване.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- вече хвърля и на тежко
за тва се използват повдигачи ко искаш и тапи слагаи ... аз дирекно изпозвам поп ъп топчета или нанизвам до царевицата тапи такива оранжеви дето се слагат на куките за илария като ходя.... вадил съм риби от николаевка според мене там може да се лови чак юни август
-
- ще става разбирач
И спасяват ли те?Щото мен неchaikata написа:за тва се използват повдигачи

Stand and fight
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Какво да те спаси тебе,ти от километри си ароматизиран на сладкарски цехexecutor написа: И спасяват ли те?Щото мен не

момчета само суха царевица и през 20минути презареждане 

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Зависи имали сме дни когато по 24ч не ни е пипалstrik написа:момчета само суха царевица и през 20минути презареждане

Колеги, преди около 30 мин. се обадих в ИАРА-Варна, и от там ми отговориха, че язовира на Николаевка е даден под аренда. Телефонът на ИАРА-Варна е 052/603500. За да не останете изненадани, ако можете, и вие се обадете и публикувайте отговора.
Да вярно е и аз се обадих вече е под аренда дано да зарибят поне малко.
Някой да е пробвал на силиконова царевица? Взех си, но не съм ходил още да я пробвам.Смятам да пробвам на косъм с две силиконови зърна и между тях повдигач.
.Сега звъннах в ИАРА и отговорът беше: "Даден е на концесия".