Сърница-13-16.03.08

Модератори: bobopeli, sapuna

joco

Сърница-13-16.03.08

Мнение от joco »

И така дългоочаквания 4 дневен излет до там се състоя по план.Четвъртък сутринта "Тримата от запаса" натоварени в джип със почти цялата покъщнина,четвърт "Хит"под формата на пържоли,салати,ракии и тем подобни благини и "Половин рибарски магазин" под формата на захранки и такъми се понесохме към Сърница.Пътя е три часа през Велинград,като половината се пада на 50-те километра от Велинград до Сърница.В сравнение с миналата година е по-добре,но пак си е разбит,плюс това на усойните места има все още дебел лед по шосето и е с гадни коловози.Нейсе!Стигнахме,настанихме се и още на обяд хвърлихме по две на дъно(там пастървата се лови на хранилка и чепаре)и на плувка с рибе.Времето беше с лек вятър,но се търпеше.Набързо(за няма час)дръпнахме 4 пастърви(до половинка)на дъната,на плувка-нищо.Почна да духа сериозно и решихме да хвърлим по още едно дъно,прибрахме плувките и айде на шкембе в кръчмето.Апропо,от него се виждат въдиците.Хапка,пийка-проверявахме ги през час и винаги имаше поне по една пастърва.Финиширахме с 8 за деня.Там въдици не се прибират-просто никой не пипа.Сутринта на другия ден-вятър,ама вятър :evil: Проверяваме-две пастърви от ноща.Презареждане и айде в бунгалото,че беше кучи студ.Битовите изцепки пропускам,с проверки през час,два-6бр. за деня и една червеноперка около 400гр.В събота 6.ч.на водоема,че предните два дена риболов нямаше(поне не и в смисъла който аз влагам),времето супер,лек ветрец.От през ноща 2 пастърви и един костур.Прехвърляме и ..почна чакане :evil: :finga: :mrgreen: Време трепач,слънце,абе супер.До към 1ч.излязоха още две пастърви и ни писна.Аре пак на шкембе,бира,мастичка и по едно време единия колега се изнесе като "дива свиня през къпини" :lol: Гледаме го как засича(брега е на 25-30метра от кръчмето :oops: )а пръта на дъга!Аре бегом ,човека се бори,аванса свири ,кепа готов и излезе...бял амур около 2 кг??! :rolleyes:Като колегата беше с влакно 20,и поводи но чепарето 0,14.Куката на която беше ударил се беше изправила и единственото дето го задържа,беше втората от чепарето,която се беше забила в хрилете(явна при засичането). Следват снимки,потупване по рамото,всички нахъсени презареждат и.....като отряза,от 16ч.в събота,до 14ч. в неделя абсолютно нищо,дори и без пипане.Като във вана! :evil: А цяла неделя водата беше огледало :!: :?: :cry:
Това е в общи линии,а и пиша на бързинка,че имам много работа.Ако нещо ви интересува,питайте!
Nedeltcho Delev

Re: Сърница-13-16.03.08

Мнение от Nedeltcho Delev »

Браво колега за чудесния излет и уловената пъстърва ама да имаше маааалко снимков материал та и ние да преживеем този прекрасен излет :D :D :D
joco

Мнение от joco »

Nedeltcho Delev написа:Браво колега за чудесния излет и уловената пъстърва ама да имаше маааалко снимков материал та и ние да преживеем този прекрасен излет :D :D :D
Има,ама са от телефон,а и аз съм зле с компютрите.Ще помоля едно приятелче,ако се навие.... :oops:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Гьола платен ли е? Щото като гледам,таквиз благини като бунгало,барче,шкембе чорба и мастика само на частно може да го бъде.Иначе сте изкарали страхотно-завиждам ви неблагородно :D
joco

Мнение от joco »

grandal_331 написа:Гьола платен ли е? Щото като гледам,таквиз благини като бунгало,барче,шкембе чорба и мастика само на частно може да го бъде.Иначе сте изкарали страхотно-завиждам ви неблагородно :D
Това е яз.Доспат и платено няма.Просто хората които държат станцията са невероятно гостоприемни и услужливи.
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

О.К.! Благодаря за инфото!Лятото мисля да бягам към Доспат,ама досега не съм стъпвал там и всяка информация ми е от полза.
BEAGLE
новобранец
новобранец

Мнение от BEAGLE »

колега в коя стнация беше?на какво излизаше рибата ...............и каква захранака имаше на пружината
:)УСМИХВАИТЕ СЕ
АмАтЬоРа
новобранец
новобранец

Мнение от АмАтЬоРа »

Бравос колеги,ето това е излет 4 дни уауууууу.А това ,че не е кълвало събота и неделя няма значение.
eх да можеше всеки ден да съм на риба
joco

Мнение от joco »

BEAGLE написа:колега в коя стнация беше?на какво излизаше рибата ...............и каква захранака имаше на пружината
То не е станция,а бунгала"Ива".Кълвеше единствено на бял червей,включително и костура и амура.Нито на щипок,нито на кубинка,нито на малка каракудка.На пружината -бял червей,кус-кус и малко универсална за фидер(за плътност).
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”