Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Панчарево 16.03 и 15.03
- pi4a94
- ще става разбирач
Панчарево 16.03 и 15.03
Здравейте и от мен,за да не пускам нова тема ще пиша тук надявам се да нямате нищо против
В събота отидохме 6.30 бяхме там нахвърляхме захранка и оп 3 рибки хванах ама после нещеше..сутринта рибата играеше..като спря да играе и кълването го нямаше вече.постояхме малко,ама от вятъра нищо не става
и се преместихме по близо до моста.към 3ч почна да кълве уклея и рядко бабушка.за първи път кълвеше до към 6-7ч и спря.бяхме хванали към 1кг.товя беше така хем заради времето хем заради един мой приятел дето постоянно оплиташе и късаше
сега по интересното.
в неделя пак тръгнахме 6.00 и бяхме там в 6.30
отидохме на предишното място.захранихме.кълване вадене и ето първата риба в живарника уклей.кълвеше много добре.всички бяхме с плувки аз с 3гр.ловиме си ние и вадиме по някоя риба и до нас едни човек и си помислих си венага:пак някой местен ще ни пречи,но не изглеждаше местен.почна да се заговаря с мен.почна да разпъва телескопа си.питаме каква е дълбочината.направи я и вика направи я да ти лежи на дъното,премери колкото мойто и така и направих.също каза хвърляй около мен.намята 15-20 топки захранка.почна се една след друга.ама аз не оставам по-назад хвърлям зад неговата плува ама по надалече и като се почна...едри баби ама гол след гол като тази

тази беше най-голямата ама не я хванах аз, а мой приятел на мойта въдица
докато връзвах кука
и гледам в живарника станаха към кило и нещо и мойте приятели допълваха с уклей.този до нас дойдоха някви негови приятели които ни пречеха само
ама карай,иначе пичове...ловиха..и почнаха да се приготвят да тръгват и единия вика дай рибата на децата и тоя фана живарника и го изсипа на камъните
към 2 кила риба
събрахме я всичката и почнахме да я разделяме на тримата.
краси и мариан я броиха аз си ловях...и като се замислих много ме хвана яд че тоя я изсипа така
ебати човека...
приятелите викат взимаме я ВСИЧКАТА РИБА
викам как всичката нема така половината я пускаме те се съгласиха.
взехме на човек по 1 кг.
maskata i raptile да споделят нещо ако съм забравил
ето и снимките от излета

ето и улова ама смешан с подърените риби

ето и мен с Пускането

излезе и един хубав костур ама снимката я нямам ще я кача в галерията ми
ПОЗДРАВИ И УСПЕХ
ПС.на спирката докато чакахме рейса минаха Marco polo и Yori varbanov ама не ме видяха щото беше тъмно и аз бях в ъгълчето
колеги с вас трябва да направим едни съвместен риболов

В събота отидохме 6.30 бяхме там нахвърляхме захранка и оп 3 рибки хванах ама после нещеше..сутринта рибата играеше..като спря да играе и кълването го нямаше вече.постояхме малко,ама от вятъра нищо не става

сега по интересното.
в неделя пак тръгнахме 6.00 и бяхме там в 6.30
отидохме на предишното място.захранихме.кълване вадене и ето първата риба в живарника уклей.кълвеше много добре.всички бяхме с плувки аз с 3гр.ловиме си ние и вадиме по някоя риба и до нас едни човек и си помислих си венага:пак някой местен ще ни пречи,но не изглеждаше местен.почна да се заговаря с мен.почна да разпъва телескопа си.питаме каква е дълбочината.направи я и вика направи я да ти лежи на дъното,премери колкото мойто и така и направих.също каза хвърляй около мен.намята 15-20 топки захранка.почна се една след друга.ама аз не оставам по-назад хвърлям зад неговата плува ама по надалече и като се почна...едри баби ама гол след гол като тази

тази беше най-голямата ама не я хванах аз, а мой приятел на мойта въдица

и гледам в живарника станаха към кило и нещо и мойте приятели допълваха с уклей.този до нас дойдоха някви негови приятели които ни пречеха само

краси и мариан я броиха аз си ловях...и като се замислих много ме хвана яд че тоя я изсипа така

приятелите викат взимаме я ВСИЧКАТА РИБА

взехме на човек по 1 кг.
maskata i raptile да споделят нещо ако съм забравил

ето и снимките от излета

ето и улова ама смешан с подърените риби

ето и мен с Пускането

излезе и един хубав костур ама снимката я нямам ще я кача в галерията ми

ПОЗДРАВИ И УСПЕХ
ПС.на спирката докато чакахме рейса минаха Marco polo и Yori varbanov ама не ме видяха щото беше тъмно и аз бях в ъгълчето

колеги с вас трябва да направим едни съвместен риболов

- Rapala_Team
- разбира нещата
Re: Панчарево 16.03 и 15.03
Браво пич само така ! а тея дето са ти пречили не са били никакви рибари ами са гледали как да ядат риба 

CARP FISHING 

- CERRUTI
- сериозен играч
Браво младежи!Освен че сте хванали риба си научил и един важен житейски урок-Първиначалната преценка за един човек не винаги е правилна,някой който мислиш че ще ти пречи а се оказва е той ти помага,както може да бъде и обратното.И пак браво.

-
- разбира нещата
Ше стане пич от тебе
Браво!

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак