айде стига с тези боклуци

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

айде стига с тези боклуци

Мнение от петър власев »

моля всички колеги когато отидат на язовир или река за риба да си сабират боклуците заштото на откриването на сезона бях на батак (аз съм родом от там/ и какво да ви кажа пумия навсякяде отврат сабрах 4 чанти чужд боклук коййто беше около нас накрая май ще взема и ще пребия някой такав дето не си пази държавата и си мисли че някой му е длъжен да му ходи по гъзъ и да му чисти боклуците а на всички които си пребират боклуците като видите някой такъв екземпляр който само мърси около себе си а не чисти правете му завележка и не се притеснявайте успех на всички през новия сезон лошото е че пак започнахме с мърляштината по водоемите
я чувствась себя очен хорошо
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: айде стига с тези боклуци

Мнение от 6tukata »

петър власев написа:моля всички колеги когато отидат на язовир или река за риба да си сабират боклуците заштото на откриването на сезона бях на батак (аз съм родом от там/ и какво да ви кажа пумия навсякяде отврат сабрах 4 чанти чужд боклук коййто беше около нас накрая май ще взема и ще пребия някой такав дето не си пази държавата и си мисли че някой му е длъжен да му ходи по гъзъ и да му чисти боклуците а на всички които си пребират боклуците като видите някой такъв екземпляр който само мърси около себе си а не чисти правете му завележка и не се притеснявайте успех на всички през новия сезон лошото е че пак започнахме с мърляштината по водоемите
абсолютно прав си!Толкова ли е трудно да станете да отидете до кошчето и да хвърлите боклука..?А ако сте на водоем просто ги събирайте в торба или в нещо и после ги изхвърляйте в контейнер!Правете правилното,а не най-лесното :wink:
Кефал-ти мислиш за всичко :lol:
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

и аз се присъединявям към апела. мисля че няма и нищо лошо дори като си тръгваме и събираме нашия боклук да овеличим периметъра :D
хубави и чисти моминти на всички колеги :D
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

И аз колко пъти пусках такива теми , но за жалост тези , които правят мръстотията не се подвизават по тези форуми . Аз съм член на еко-дружество и съм се нагледал на какво ли не . Омразна ми от фасовете , от обелките от каквито и да е зеленчуци и пластмасовите непотребни опаковки . Айде те може да се рециклират .
Баща ми казва , че на българина трябва да му бръкнат в джоба и здравето , тогава ще се научи именно , когато миналата година си тр1ъгнахме от Батка ( бяхме на излет ) .
Пазете природата ни чиста . Наслука колеги ! :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
kuneca
новобранец
новобранец

!!!!

Мнение от kuneca »

bravo kolega i az sum s tebe!!a puk ako stava vupros za planinata za koiato umiram!!(RODOPI)!!!NASLUKA
Аватар
dann0n
новобранец
новобранец

еххххх

Мнение от dann0n »

еь колеги за жалост ние сме "БЪЛГАРИ"не сме англичани или които и да е било европейци.Ние сме едни големи с извинения"ПРАСЕТА".Това е жалката истина!!!Наслука през новият сезон и се хвалете ей!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Колеги и чужбина има прасета само където там има дебели санкции и от там идва самосъезнанието.У нас такъв контрол липсва.Останалото е въпрос на възпитание .Много грозна картина беше пролета устието на Искър .А още по грозно впечатление ми направиха ниакой '' състезатели'' със оборудване за хиляди а като си направят захранките торбичките им ги разнася вятъра оформяйки пейзаж наподобяващ бунище.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

мдам, за съжаление и ние събираме и чуждия боклук когато отидем на излет, но най-лошото е че той е толкова много че трябва булдозер ....
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
dann0n
новобранец
новобранец

добре

Мнение от dann0n »

добре бре хора.Дайте нянаква идея да помогнем не само на природата,но и на нас.да намправим нещо!!!На кой да сигнализираме!!! :wink:
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

ре

Мнение от Pocko »

така е било и така ще бъде!
самосъзнание :!:
според мен всеки отговаря за себе си.
в смисъл ако поне ние пазим и почистваме там където сме пак е нещо, не можем да сменим нрава на вълка. Според мен активноста на хората по темата може да промени мисленето на "прасето" . Имам в предвид че ако някое "прасе" види как "човек" пази и почиства може и да му светне ламбата :idea: но да му го кажеш в очите или да викнеш некой ОРГАН нема да излезнете на глава.
чрез упорство и инат трябва да научим "прасето" да си чисти кочината
той като хвърли ти зад него вдигаш булклука и му казваш -"извинете изпуснахте си нещо" :P и така....
кога нема риба и рака е риба
Аватар
little-dragon
новобранец
новобранец

Мнение от little-dragon »

Еми да сте виждали в язовир кошчета за боклук? Е поне аз не съм! Но все пак могат да си съберат боклуците в торбичка и после да ги рециклират :).
Аватар
dann0n
новобранец
новобранец

да бе..

Мнение от dann0n »

че кой "ненормалник" ще си сложи боклуците в торбичката и ще си ги сложи "чак" като стигне някоя кофа за боклук!
А и колеги да ви се похваля:Предизборно ни сложика кофи за всеки вид отпадък :) тоест пластмаси,стъкло и хартиени отпадъци :D :D
Аз съм много горд гражданин :)
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: да бе..

Мнение от Бачо Илия »

dann0n написа:че кой "ненормалник" ще си сложи боклуците в торбичката и ще си ги сложи "чак" като стигне някоя кофа за боклук!
Аз , например!!!!! И всички колеги с които ходя за риба ( снимки в галерията)!
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: да бе..

Мнение от barutchiata © »

dann0n написа:че кой "ненормалник" ще си сложи боклуците в торбичката и ще си ги сложи "чак" като стигне някоя кофа за боклук!
А и колеги да ви се похваля:Предизборно ни сложика кофи за всеки вид отпадък :) тоест пластмаси,стъкло и хартиени отпадъци :D :D
Аз съм много горд гражданин :)

Да си призная и аз съм "ненормалник".
Аватар
asenovpk
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: айде стига с тези боклуци

Мнение от asenovpk »

Днес на струма около Пастух на колкото и места да отидохме никъде нямаше боклуци дано тоя народ земе се оправи на некъде ! ДАНО !!!
Изображение Chelsea
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”