Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

айде стига с тези боклуци
Модератор: dantho.mihov
- петър власев
- разбира нещата
айде стига с тези боклуци
моля всички колеги когато отидат на язовир или река за риба да си сабират боклуците заштото на откриването на сезона бях на батак (аз съм родом от там/ и какво да ви кажа пумия навсякяде отврат сабрах 4 чанти чужд боклук коййто беше около нас накрая май ще взема и ще пребия някой такав дето не си пази държавата и си мисли че някой му е длъжен да му ходи по гъзъ и да му чисти боклуците а на всички които си пребират боклуците като видите някой такъв екземпляр който само мърси около себе си а не чисти правете му завележка и не се притеснявайте успех на всички през новия сезон лошото е че пак започнахме с мърляштината по водоемите
я чувствась себя очен хорошо
-
- научил се да хвърля
Re: айде стига с тези боклуци
абсолютно прав си!Толкова ли е трудно да станете да отидете до кошчето и да хвърлите боклука..?А ако сте на водоем просто ги събирайте в торба или в нещо и после ги изхвърляйте в контейнер!Правете правилното,а не най-леснотопетър власев написа:моля всички колеги когато отидат на язовир или река за риба да си сабират боклуците заштото на откриването на сезона бях на батак (аз съм родом от там/ и какво да ви кажа пумия навсякяде отврат сабрах 4 чанти чужд боклук коййто беше около нас накрая май ще взема и ще пребия някой такав дето не си пази държавата и си мисли че някой му е длъжен да му ходи по гъзъ и да му чисти боклуците а на всички които си пребират боклуците като видите някой такъв екземпляр който само мърси около себе си а не чисти правете му завележка и не се притеснявайте успех на всички през новия сезон лошото е че пак започнахме с мърляштината по водоемите

Кефал-ти мислиш за всичко 

- Local
- учете се от него
И аз колко пъти пусках такива теми , но за жалост тези , които правят мръстотията не се подвизават по тези форуми . Аз съм член на еко-дружество и съм се нагледал на какво ли не . Омразна ми от фасовете , от обелките от каквито и да е зеленчуци и пластмасовите непотребни опаковки . Айде те може да се рециклират .
Баща ми казва , че на българина трябва да му бръкнат в джоба и здравето , тогава ще се научи именно , когато миналата година си тр1ъгнахме от Батка ( бяхме на излет ) .
Пазете природата ни чиста . Наслука колеги !
Баща ми казва , че на българина трябва да му бръкнат в джоба и здравето , тогава ще се научи именно , когато миналата година си тр1ъгнахме от Батка ( бяхме на излет ) .
Пазете природата ни чиста . Наслука колеги !

Клавиатура риба не лови!!!
!!!!
bravo kolega i az sum s tebe!!a puk ako stava vupros za planinata za koiato umiram!!(RODOPI)!!!NASLUKA
еххххх
еь колеги за жалост ние сме "БЪЛГАРИ"не сме англичани или които и да е било европейци.Ние сме едни големи с извинения"ПРАСЕТА".Това е жалката истина!!!Наслука през новият сезон и се хвалете ей!!!
- barutchiata ©
- Администратор
Колеги и чужбина има прасета само където там има дебели санкции и от там идва самосъезнанието.У нас такъв контрол липсва.Останалото е въпрос на възпитание .Много грозна картина беше пролета устието на Искър .А още по грозно впечатление ми направиха ниакой '' състезатели'' със оборудване за хиляди а като си направят захранките торбичките им ги разнася вятъра оформяйки пейзаж наподобяващ бунище.
мдам, за съжаление и ние събираме и чуждия боклук когато отидем на излет, но най-лошото е че той е толкова много че трябва булдозер ....
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
добре
добре бре хора.Дайте нянаква идея да помогнем не само на природата,но и на нас.да намправим нещо!!!На кой да сигнализираме!!! 

ре
така е било и така ще бъде!
самосъзнание
според мен всеки отговаря за себе си.
в смисъл ако поне ние пазим и почистваме там където сме пак е нещо, не можем да сменим нрава на вълка. Според мен активноста на хората по темата може да промени мисленето на "прасето" . Имам в предвид че ако някое "прасе" види как "човек" пази и почиства може и да му светне ламбата
но да му го кажеш в очите или да викнеш некой ОРГАН нема да излезнете на глава.
чрез упорство и инат трябва да научим "прасето" да си чисти кочината
той като хвърли ти зад него вдигаш булклука и му казваш -"извинете изпуснахте си нещо"
и така....
самосъзнание

според мен всеки отговаря за себе си.
в смисъл ако поне ние пазим и почистваме там където сме пак е нещо, не можем да сменим нрава на вълка. Според мен активноста на хората по темата може да промени мисленето на "прасето" . Имам в предвид че ако някое "прасе" види как "човек" пази и почиства може и да му светне ламбата

чрез упорство и инат трябва да научим "прасето" да си чисти кочината
той като хвърли ти зад него вдигаш булклука и му казваш -"извинете изпуснахте си нещо"

кога нема риба и рака е риба
- little-dragon
- новобранец
да бе..
че кой "ненормалник" ще си сложи боклуците в торбичката и ще си ги сложи "чак" като стигне някоя кофа за боклук!
А и колеги да ви се похваля:Предизборно ни сложика кофи за всеки вид отпадък
тоест пластмаси,стъкло и хартиени отпадъци
Аз съм много горд гражданин
А и колеги да ви се похваля:Предизборно ни сложика кофи за всеки вид отпадък

-
- учете се от него
Re: да бе..
Аз , например!!!!! И всички колеги с които ходя за риба ( снимки в галерията)!dann0n написа:че кой "ненормалник" ще си сложи боклуците в торбичката и ще си ги сложи "чак" като стигне някоя кофа за боклук!
- barutchiata ©
- Администратор
Re: да бе..
dann0n написа:че кой "ненормалник" ще си сложи боклуците в торбичката и ще си ги сложи "чак" като стигне някоя кофа за боклук!
А и колеги да ви се похваля:Предизборно ни сложика кофи за всеки вид отпадъктоест пластмаси,стъкло и хартиени отпадъци
![]()
![]()
Да си призная и аз съм "ненормалник".
- asenovpk
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: айде стига с тези боклуци
Днес на струма около Пастух на колкото и места да отидохме никъде нямаше боклуци дано тоя народ земе се оправи на некъде ! ДАНО !!!