Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Изложих се!
- велчев62
- ще става разбирач
Изложих се!
В понеделник бях на Овчарица,за което предварително писах в Отивам на излет,темата беше "За големи риби".
За голяма риба отидах,а с празен живарник се върнах.
Няма да се откажа,ще проверя отново и дано следващия път да се включа в Успешни!
Дано неуспешният ми излет е заради това,че имаше силен вятър и вълни,а ловенето на плувка беше невъзможно.
Бяхме заедно с snegk в понеделник и остана до петък,по точна информация,ще ви даде като се прибере,но съм сигорен,че ще има снимков материал на добър улов
За голяма риба отидах,а с празен живарник се върнах.

Дано неуспешният ми излет е заради това,че имаше силен вятър и вълни,а ловенето на плувка беше невъзможно.
Бяхме заедно с snegk в понеделник и остана до петък,по точна информация,ще ви даде като се прибере,но съм сигорен,че ще има снимков материал на добър улов
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Изложих се!
Поне кажи къде бяхте. Искрено се надявам втория участник да се представи добре.
- dimitar_
- сериозен играч
Че то това не се брои за "излагане" , просто си запазил живарника сух за следващият път , когато може да дойде малък ... , а Илийката сигурно ще има какво да покаже като се върне !
Пък дано следващото писане да е в "Успешни...", че май станахме като "абонати" в този раздел !!!
Пък дано следващото писане да е в "Успешни...", че май станахме като "абонати" в този раздел !!!
-
- фен клуб-скобар
Еех лошо утре заминават едни колеги там за уикенда мислех и аз да се включа в събота но май ще изчакам и инфото от Илийката.
- велчев62
- ще става разбирач
Бяхме на бившите Старазагорски садки-хамбарите,а там го знаят като железатаval написа:Поне кажи къде бяхте. Искрено се надявам втория участник да се представи добре.
Сутринта когато пристигнах,нямаше другаде свободно място,горе на 1,2 и 3скендер са се карали за места,било е панаир
-
- фен клуб-скобар
А имаш ли инфо за скендерите защото колегата се е оговорил по телефона и са му казали че места ще има.велчев62 написа:Бяхме на бившите Старазагорски садки-хамбарите,а там го знаят като железатаval написа:Поне кажи къде бяхте. Искрено се надявам втория участник да се представи добре.
Сутринта когато пристигнах,нямаше другаде свободно място,горе на 1,2 и 3скендер са се карали за места,било е панаир
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:

за какво излагане говориш че то в понеделник вятъра е си е бил направо ураганен и рибата е била ошашавена !
Във вторник говорих с Илийката още на деня ги е раздръндил рибите !
Не казвам нищо

Предполагам че ако има не успешен а много успешен излет ще пише там

А ти нали знаеш че и ние ще пишем там като му доиде времето

С нетърпени очаквам да се оправи времето и да направим няколко дневен излет на Ковачево !
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Цочка,определено са се редували дните-ден дава,ден без удар!Току що говорих с шампиона.Вчера никакво чукване,ама днес нова серия!Инфо-утре вечер! 

Това не е излагане,а посещение на водоем сред природата !Виж ако беше хванал сом 20 кила и той да се измъкне от някоя непоправена дупчица на живарника - това е излагане.Намен ми клъвна 2 пъти - кво да се прави ...
Споко Велчев,споко ,да му мисли Илийката как ще си донесе трофеите
Твойто си е твое 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- велчев62
- ще става разбирач
Маринов 73,нямам информация за скендерите,охраната,като ми каза,че е лудница горе и се отказах от там,рибарите чак са се карали помежду си,а какво са ловили незнам
alcora,на тоз етап първо трябва да отидем няколко пъти на Овчарица,а после след забраната и на Ковачево
alcora,на тоз етап първо трябва да отидем няколко пъти на Овчарица,а после след забраната и на Ковачево
- велчев62
- ще става разбирач
Илийката риба не прибира,всичко пуща обратно и другия път си ги лови отновоbkd написа:Споко Велчев,споко ,да му мисли Илийката как ще си донесе трофеите![]()
Твойто си е твое

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
това е савсем ясновелчев62 написа:Маринов 73,нямам информация за скендерите,охраната,като ми каза,че е лудница горе и се отказах от там,рибарите чак са се карали помежду си,а какво са ловили незнам

-
- фен клуб-скобар
[quote="велчев62"]Маринов 73,нямам информация за скендерите,охраната,като ми каза,че е лудница горе и се отказах от там,рибарите чак са се карали помежду си,а какво са ловили незна
Че лудница е лудница в сряда са се обадили и са им записали имена номера не коли
за ЕГН не знам.Даже преди малко говорих с тях току що пристигат.
Че лудница е лудница в сряда са се обадили и са им записали имена номера не коли

-
- и господ не е толокова добър
Проблема е,че писаха за сома и амура и полудяха с тези скендери.Там вадят по някоя риба,но като цяло е слабо.Приятелю Велчев,ти не се изложи,а времето на изложи.При този вятър и вълни,дъното става леш,как да яде тази риба.Другия път,ще го направим успешен.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.