Пролетно капо

Модератори: bobopeli, sapuna

rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Пролетно капо

Мнение от rumenpk »

Честита Пролет.
Днес бях свободен и си бях наумил да ходя да проверя дали ще ми излезе късмета с някоя щука.
На езерото в с.Рударци ми казаха,че я имало/щуката/ и сутринта в 9,00 си купих 10каракудки взех такъмите и там.А днес е пролет-студ,сняг,кал до уши. :D
И значи заредих каракудката и заметнах,разпънах и спининга/телескопче-2,40 акция 30-60г/ отдалечих се от щукарката но така,че да гледам тапата и почнах да замятам-блесни,воблери/сега съм с един воблер по малко/,силикони-нищо,нито подгони нищо.Презамятах щукарката на 3 места сменях каракудката нищо.
И се прибрах премразнал,кален до уши без даже да разбера дали има щука или са само легенди щуките там.Поне сега в езерото плуват 10 каракуди. :D :D :D
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Re: Пролетно капо

Мнение от RAMIREZ »

''Стотинката'' май му викат и за там легенди мнооооого - шарани, щуки ,каракуди по кило ама само слухове без снимки и друг доказателствен материал :lol:
Изображение
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Србите казват-ИМА ДАНА ЗА МЕГДАНА :lol: ,какво е твое ше си доиде.
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

"Стотинката"май беше в Мърчаево,а този на Рударци сигурно е друг.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rumenpk »

MITKO70 написа:"Стотинката"май беше в Мърчаево,а този на Рударци сигурно е друг.
Прав си "Стотинката" е в Мърчаево-но там го източваха Да го "почистват"и го обезрибиха,а това е в Рударци спирката на плажа където е едно време е правено езерото за водни колела-за увеселителни нужди,и били пускали риба-шаран,каракуда/за каракуда има-днес пуснах 10бр :D /,костур и се е завъдила щука,местен пуснал преди години "100"бр и имало щуки по 5-6кг и по едри но се съмнявам,миналата година един хванал щука 5,600 но бил заминал в щатите със зелена карта и не можа да ми го потвърди :D :wink:
Такива работи-ще изчакам още седмица и пак ще отида,може да хвърля сега там хайвера и затова не е активна и ще видим :wink:
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

Значи съм ходил в Рударци точно там където описвате под плажа и си мислих че това е стотинката:)
''С зелена карта за щатите'' :D бил заминал да лови тамошните щуки:)
А за щуките трябва постоянство, дано да имаш слука следващия път, следващата събота мисля и аз да се пробвам и ще пиша:)
Изображение
rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rumenpk »

Ако съм свободен другата събота ще мина и аз,може да се видим.Ако ли не поне да пишем в успешни :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”