Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

23х50
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
23х50
Много рядко сядам да напиша нещо,но редовно следя какви невероятни джаджи показват колегите.Реших да направя "тунинг" на цифрото,по патент на колегата moriak1 когото поздравявам за чудесната идея
.Ето как изглежда моята интерпретация:

Извинявам се за качеството,но снимах с телефона,за да го има фотоапарата на снимката
А ето и няколко снимки(с цифрото през далекогледа)от които ще стане ясен ефекта от увеличението:
тази е без зуум

тази е само с 3 пъти зуум от цифрото

а тази е общо с 23 пъти зуум

В галерията имам още,на който му е интересно може да надникне
Според мен резултата е изненадващо добър.Единствения проблем е в трептенето на цялата система,защото при това увелучение и най-малкото мръдване размазва снимките.За това ги правя на самоснимачка и за 10 секунди трептенето изчезва
.
Ако и други колеги са правили подобни експерименти,нека покажат резултата.Сега обаче се замислих дали темата не е по-подходяща за подфорума "Направи си сам" или пък за "Фотография" но все пак ще я пусна тук.Успех на експериментаторите!

Извинявам се за качеството,но снимах с телефона,за да го има фотоапарата на снимката

А ето и няколко снимки(с цифрото през далекогледа)от които ще стане ясен ефекта от увеличението:
тази е без зуум
тази е само с 3 пъти зуум от цифрото
а тази е общо с 23 пъти зуум
В галерията имам още,на който му е интересно може да надникне

Според мен резултата е изненадващо добър.Единствения проблем е в трептенето на цялата система,защото при това увелучение и най-малкото мръдване размазва снимките.За това ги правя на самоснимачка и за 10 секунди трептенето изчезва

Ако и други колеги са правили подобни експерименти,нека покажат резултата.Сега обаче се замислих дали темата не е по-подходяща за подфорума "Направи си сам" или пък за "Фотография" но все пак ще я пусна тук.Успех на експериментаторите!

Последно промяна от vladoran на Съб Мар 22, 2008 3:41 pm, променено общо 1 път.
Не е ли с кука в устата,
няма файда от хвалбата!
няма файда от хвалбата!
Re: 23х50
Колега с това нещо да не надничаш в чуждите прозорци

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
Мястото на третата снимка,го има на предните две.Заградих го с червено.На тях е без дълекогледа.
А идеята е на колегата moriak1 и наистина е страхотна.
А идеята е на колегата moriak1 и наистина е страхотна.

Не е ли с кука в устата,
няма файда от хвалбата!
няма файда от хвалбата!
- Моряка
- кандидат преподавател
Нямаш си напредстава как ме изкефи като видях и твойто фотоvladoran написа:Много рядко сядам да напиша нещо,но редовно следя какви невероятни джаджи показват колегите.Реших да направя "тунинг" на цифрото,по патент на колегата moriak1 когото поздравявам за чудесната идея.Ето как изглежда моята интерпретация:

А сега де?