Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Лъка - Бургаско...
Модератор: sapuna
яз. Лъка - Бургаско...
Здравейте,
Вчера посетих яз. Лъка, който се намира в Бургаски регион. Язовира е платен и е познат на повечето риболовци от Бургас и съседните градове. Зарибен е с шарани с големина от 1кг. до около 2,5 кг. Плаща се 2лв. за вход, а килогам
шаран е вече 7лв. "Инфлация" - каза човека, който събира таксите.
Аз лично хванах 6 риби на мач с ваглер на "КРАЛУЗО" 6гр. Получи се интересен риболов въпреки променливото време
и силния вятър на моменти.
Забравих да уточня, че рибите могат да се връщат обратно...
Вчера посетих яз. Лъка, който се намира в Бургаски регион. Язовира е платен и е познат на повечето риболовци от Бургас и съседните градове. Зарибен е с шарани с големина от 1кг. до около 2,5 кг. Плаща се 2лв. за вход, а килогам
шаран е вече 7лв. "Инфлация" - каза човека, който събира таксите.
Аз лично хванах 6 риби на мач с ваглер на "КРАЛУЗО" 6гр. Получи се интересен риболов въпреки променливото време
и силния вятър на моменти.
Забравих да уточня, че рибите могат да се връщат обратно...
-
- и господ не е толокова добър
Re: яз. Лъка - Бургаско...
Кога го зарибиха. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Поздравления за успешния излет.dofoh написа:Зарибен е с шарани с големина от 1кг. до около 2,5 кг......
..... Аз лично хванах 6 риби на мач с ваглер на "КРАЛУЗО" 6гр.
И аз искам да попитам ти от кой размер шарани хвана, щото моите спомени са за 400-500 грамова масовка и мнооооого редки бонуси от кило до кило и половина...
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Зарибили са го преди 10-12 дни. Затова цената на килограм била толкова висока. Най - големия шаран, който хванах аз бе около 2кг. Миналата година наистина беше по - дребен... Срещу мен имаше цял отбор с щеки - те извадиха доста риби - някои, от които с прилични размери за това язовирче.
- Local
- учете се от него
Що се мъчат с тия саръци тия хора не мога да ги разбераdofoh написа:Зарибили са го преди 10-12 дни. Затова цената на килограм била толкова висока. Най - големия шаран, който хванах аз бе около 2кг. Миналата година наистина беше по - дребен... Срещу мен имаше цял отбор с щеки - те извадиха доста риби - някои, от които с прилични размери за това язовирче.

и аз

Клавиатура риба не лови!!!
-
Значи трябва и аз да отида да раздрусам 8-цата,утре ако не вали ще отскоча да видя какви са тези риби непознати за нашия край.Тука ще се пренудим да се радваме и на 500гр рибета. 

Давай Батка! Зарадвай ни с някоя снимка на шарко над кило от тая Лъка, че ми писна да ловя само уклеиsnegk написа:Значи трябва и аз да отида да раздрусам 8-цата,утре ако не вали ще отскоча да видя какви са тези риби непознати за нашия край.Тука ще се пренудим да се радваме и на 500гр рибета.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
Днеска както писах посетих въпросния язовир Лъка.Пазача каза,че са пуснали от 1 до 3кг-ви риби,но тройките не ги видях.Въпреки всичко риболова беше интензивен хванах над 15 шаранчета до 2кг.Лових на косъм с хранилка за да тъся големите,но не ги открих.Таксата е 2лв.рибата се плаща по 7лв.,но може да се пуска.Ето и някоя снимка.

За удоволствие става.Имаше колега от форум,но ще оставя той да си пусне репортажчето.
За удоволствие става.Имаше колега от форум,но ще оставя той да си пусне репортажчето.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мдааа не си губиш времето.''Проверката е висша форма на доверие''.Добра работа 

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Радвам се, че имах възможноста да се запозная с колегата snegk(Илия), който отново се представи подобаващо. Аз предпочетох да начеша крастата със седмицата на дълбочина около 2 метра, стръв царевица

В крайна сметка се получи един добър излет за м. март
В крайна сметка се получи един добър излет за м. март
Браво, поздравления и за двама ви!
При първа възможност и аз ще начеша крастата с фидера там.

При първа възможност и аз ще начеша крастата с фидера там.
Умберто Еко
Умберто Еко
-
Снимах Румбата в засада докато вадеше риба,ето го.

Атова са най новите членове на язовира,малки сладури.

Атова са най новите членове на язовира,малки сладури.

- велчев62
- ще става разбирач
Илийка това за теб там е прекрасно,наблизо ти е,няма такса от 20лв,а и сте си начесали крастата с колегата
Сега да не се откажех от ТЕЦА
,трябва да направим още един излет до забраната

Сега да не се откажех от ТЕЦА

-
Винаги съм готов,но времето ще покаже.
Браво колеги! Радвам се, че сте успели да се насладите на риболова. Много добри снимки.