Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Бан?
Модератор: sapuna
Бан?
Здравейте аз съм ribata92 и се регнах през прокси с този ник - ribata_92 .Искам да ви попитам защо съм баннат и ако може да ми се премахне бана на акаунта.Като предварително се извинявам ако съм направил нещо нередно
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Бан?
Абе нестига , че си нахален , а па си и тъп 

Последно промяна от Николай Неделков на Нед Мар 23, 2008 1:20 pm, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- barutchiata ©
- Администратор
ribata_92 написа:Здравейте аз съм ribata92 и се регнах през прокси с този ник - ribata_92 .Искам да ви попитам защо съм баннат и ако може да ми се премахне бана на акаунта.Като предварително се извинявам ако съм направил нещо нередно
Ало, хакера

Камбата написа:![]()
![]()
ти много рано го видя

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не сте справедливи, колеги, оспамихте на момчето темата.
Колега 92, баннат си защото си : нагъл, нахален, не се съобрази с 4-5 предупреждения е ни занимаваше с ЦЪКания за разни, горички, пчелички, томболички и квото се сетиш още.

Колега 92, баннат си защото си : нагъл, нахален, не се съобрази с 4-5 предупреждения е ни занимаваше с ЦЪКания за разни, горички, пчелички, томболички и квото се сетиш още.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.