Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Около Трявна!
Модератор: Кърцата
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Около Трявна!
Здравейте колеги!Във четвъртък с един приятел и гаджетата ще ходиме да разпускаме до неделя в Трявна!Естествено аз без въдица не тръгвам както и приятелчето.Та въпроса ми е къде можем някъде близо до града да метнеме въдичка за 2-3 часа,не че по път ако видя някоя рекичка няма да спра ама никога не съм ходил в тази част на българия и за това пускам темата.Мерси на отзовалите се!Ако има успехи ще има и снимки или поне на барбекюто
!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Re: Около Трявна!
До самия град, до крайните къщи има езеро. Ходил съм преди три години - дребушлаци, но става за занимавка. Искаха 2 лв за деня - 2 пръчки. Много ми се ходи пак нататък - да обадиш как са сега нещата там. Наслука!
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Пич през самия град минава река.Лятото бях там.Не съм ловил обаче се виждаха много яки кленове тогава.Има и мренки,но тях не ги разбирам бели ли са черни ли са
.Мене ако питаш по-добре опитай на реката.До тоя гъол ходих ама нещо не ме изкефи.И последно,като отидеш в Трявна задължително на Балабановата къща да ядеш бисквитена торта,направо е в гъза.Извинявам се на модераторите за рекламата

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Пусни ми телефона си на лични ще проверя и ше ти дам информация.
Реката е забранена за риболов в град иначе има хубави кефали и Черни мренки в нея
Реката е забранена за риболов в град иначе има хубави кефали и Черни мренки в нея
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Мерси много колеги!Аз ги разпитвам женичките те само викат "А къде бе там няма къде да се лови риба" има нема аз ще си намеря къде.Благодарение на вас.Пък после да ми се цупи гаджето колкото си иска,аз да си покъцам малко 

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
О човече това за цупенето и за гаджето колко ми познато. 

Язовирчето в Трявна на мен ми хареса много.Октомври бяхме там и с очите си видях две поредни вечери да се вадят щуки от порядъка на 70-80 см.чух и за шарани по 3-4кг(не мога да потвърдя за тях),таксата всеоще беше 2 лв.По-миналата година ходих и на едни изоставени стари рибарници на другия краи на града,на изхода посока габрово,казаха ,че и там излизала прилична щука,ама аз не я видях
.Като отидеш в Трявна ,влез в рибарския магазин,със сигурност ще получиш информация.Пиши като се върнеш какво е положението.Приятна почивка и Наслука.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Здравейте аз зех че се върнах не успях да ловя много риба ,защото такова пиене не помня да имало скоро.С приятелчето ходихме надолу по реката която минава през града.Намерихме си едно местенце с бавно течашта вода и половихме малко.резултата беше 3 кленчета и доста мренки който бяха толкова маненки че не сам ги и снимал.Прекарахме добре чак не ми се вращаше обратно.Мерси много на колегите който помогнаха с информация.
Ето малко снимки на това хубаво градче:

Ей това е било училище навремето:

Ето малко снимки на това хубаво градче:

Ей това е било училище навремето:

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Яде ли бисквитена торта 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Е как хапнах една след няколко хубави кюфтенца
Който не ходил там му препоръчвам да си направи една разходка много е хубаво там!
П.п Забравих да благодаря на Ивака който специално ми се обади за да ми каже как стоят нещата там с риболова,не очаквах !

П.п Забравих да благодаря на Ивака който специално ми се обади за да ми каже как стоят нещата там с риболова,не очаквах !
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн