Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

жените ви ви льжат!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
жените ви ви льжат!

http://www.paradizo-sex.com/malepages/p ... /index.htm

бе...обичам да подтискам хората,кво да правя

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: жените ви ви льжат!
бе то нищо конкретно няма там само бла-бла таман се зачетох за "прекалено големия", че имам проблеми
а то никво решение:
"Дори и на една "свирка" не можете да се израдвате, защото единствената девойка, която реши да се жертва сега е в болница за да й наместят челюстта. Както се казва и една обикновена "чикия" не могат да ви направят, защото с тези две нейни слаби ръце...От продължителната ерекция ви се завива свят а дори и сам да решите да се самозадоволите, пак си е тежка работа. Да не говорим как се чувствате на басейн или на море, където ви гледат като извънземно с този огромен пакет и се чудят как ли въобще го носите. Добре че пуснаха онези дълги, подобни на бермуди бански, та можете да им затегнете връвчицата за да не се изхлузят под напора на тежестта. Да, природата е била твърде щедра към вас, толкова щедра, че въобще не ви е до дебата за значението на размерите на пениса. "
ХАХАХАХАХА

"Дори и на една "свирка" не можете да се израдвате, защото единствената девойка, която реши да се жертва сега е в болница за да й наместят челюстта. Както се казва и една обикновена "чикия" не могат да ви направят, защото с тези две нейни слаби ръце...От продължителната ерекция ви се завива свят а дори и сам да решите да се самозадоволите, пак си е тежка работа. Да не говорим как се чувствате на басейн или на море, където ви гледат като извънземно с този огромен пакет и се чудят как ли въобще го носите. Добре че пуснаха онези дълги, подобни на бермуди бански, та можете да им затегнете връвчицата за да не се изхлузят под напора на тежестта. Да, природата е била твърде щедра към вас, толкова щедра, че въобще не ви е до дебата за значението на размерите на пениса. "
ХАХАХАХАХА

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Четох,четох,че по-едно време заспах снощи.
Бате не се спичай,и за нас има хляб.

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
като я пуснах тая тема,беше с леко психилогическа насока-нещо,като тест за мене си(в см-обзаложих се сьс себе си,кой ще отговори и кой-не и горе долу-как
) и резултата не закьсня
знаех си аз,че само титани на мисьлта от моя сой ще вземат отношение по вьпроса
много сьм разочарован,обаче от бат неделчо и митев
преебахте ме в баса сьс мен си ей!!!предатели

ДЕСЕТКА за деди
не ме подведе
всьщност исках да го пусна в тая тема и да не правя нова,но не я намерих нещо...явно не ме бива с тьрсачката 

ДЕСЕТКА за деди

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
20см. са достатъчни всичко друго е женска лакомия,пък ина французойки ще се правят,на дядо ми да не е бил 50см.
Добре че стана популярна свирката да не забравят вкуса на месото.

- krokibg
- учете се от него
Колега,ако няма месоПоборников написа:20см. са достатъчни всичко друго е женска лакомия,пък ина французойки ще се правят,на дядо ми да не е бил 50см.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!