Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Фалшива блесна
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Фалшива блесна
Колеги преди време приятел от риболовен магазин сподели че взимал блесни Mepps на много сносна цена и си ги продавал на реална.
Впоследствие дочух че някъде в Пловдив имитирали блесните Mepps.Карали само заготовки за блесни , сглабяли ги и си им слагали даже печати на френските блесни.Искам всеки който е запознат и има някаква информация да сподели!

- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Фалшива блесна
Ами аз имам няколко Мепс-а, ама кажи по какво да позная дали са ментета за да не изпадаме просто в параноя.
Фалшификати има във всичко.
Абе аз да не съм менте..............

малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Еми като съдя по ника ти май си мой добликат менте-не бе шегувам се
!
Не мога да се обосновя в информацията защото не съм сигурен. За това питам някой ако знае нещо или е дочул нещо такова да сподели!

Не мога да се обосновя в информацията защото не съм сигурен. За това питам някой ако знае нещо или е дочул нещо такова да сподели!
- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ако някой колега е чул, да сподели, няма лошо. Макар, че когато не безчинстваха бракониерите, и с ментета ловяхме, ама т`ва е друга тема............... 

малиии, кеф, риба
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В Габрово на една барака за цигари,поглеждам блесни пише си мепс,като блесната която си взех миналата година за 12лв.Питам за цената и не вярвам 2 лв.Викам даи 1 и се прибирам в кьщи,вадя моята за 12лв
Разлика ,никаква,освен цената разбира се.Оказа се 4е сьм си купил менте за 12 а ги имало и по 2.И 4естно да ви кажа едва ли някои би разли4ил ментака от истинското.

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- ще става разбирач
Колега и аз се бях засилил да си взимам "оригинална",бях взел от един приятел за мостра неговата и случайно на Битака в София-Орландовци ги гледам по 1,50 парчето и си взимам две прибирам се вкъщи и като колегата ги сравнявам нямат никаква разлика с "оригинала",то ние станахме менте та за тези работи вобще вече не ме учудват,даже мисля повече да не си вземам нищо марково-то не е сигурно колко е марково вече в България

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Май не става дума за менте , а за зверска надценка.... както всичко в БГ когато се търси цената му скача 2 -но ..
А и не изключвайте възможността тези "ментета" просто да са крадени.. За колата ми например (Опел тигра) едната капачка за прага струва 36 лв без боядисването, а мойте хванаха крака още на 2 -рата седмица ... След 2 месеца си купих от форума 4 капачки , в моя цвят за 35 всичките
та ...
както казваха в казармата "Нищо не се губи само си сменя собственика"
А и т магазин до магазин има разлика .. в един магазим воблер Салмо -6 лв ... в друг .. същия 9,50... 35 -40 % отгоре
Воблер страйк про 7 лв в друг същия - 11 .. пак толкоз отгоре
А ако бързаш за се отървеш от крадена стока ...
Няма да коментирам как от e-bay си всех рапала за 5 лв която тук е на дребната цена от 16 лв .. а воблера небеше дори разпечатан ...
та .. не се знае знаели се
На слука
А и не изключвайте възможността тези "ментета" просто да са крадени.. За колата ми например (Опел тигра) едната капачка за прага струва 36 лв без боядисването, а мойте хванаха крака още на 2 -рата седмица ... След 2 месеца си купих от форума 4 капачки , в моя цвят за 35 всичките

както казваха в казармата "Нищо не се губи само си сменя собственика"
А и т магазин до магазин има разлика .. в един магазим воблер Салмо -6 лв ... в друг .. същия 9,50... 35 -40 % отгоре

Воблер страйк про 7 лв в друг същия - 11 .. пак толкоз отгоре

Няма да коментирам как от e-bay си всех рапала за 5 лв която тук е на дребната цена от 16 лв .. а воблера небеше дори разпечатан ...
та .. не се знае знаели се
На слука
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
За фалшиви блесни не знам , но видях доста фалшиви "Рапали" в един магазин -пълен смях, на всички кутийки пишеше че са Хъски Джерк , а пък вътре всякакви груби имитации на шад рапове , попери, магнуми и т.н.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
По-скоро в Асеновград ама може да има и цех в Пловдив , нищо чудно ! Значи ако иде реч за тези блесни то те са си оригинални просто се сглабят в БГ от по-евтина работна ръка и т.н. Още повече че се правят от оригинални компоненти и се окомплектоват от официалният вносител на Мепс за България !dimi написа: Впоследствие дочух че някъде в Пловдив имитирали блесните Mepps.
Това за Китайските Рапали от по 0.45ст. на пазарите по Румънско продавани тука с неква надценка нема нищо общо с тез Мепсове

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Така е Павка съгласен съм с теб въпроса е че по магазините си ги купуват по евтино и после товарят нас а иначе може да са си досущ като "оригиналните".Павел Иванов написа:По-скоро в Асеновград ама може да има и цех в Пловдив , нищо чудно ! Значи ако иде реч за тези блесни то те са си оригинални просто се сглабят в БГ от по-евтина работна ръка и т.н. Още повече че се правят от оригинални компоненти и се окомплектоват от официалният вносител на Мепс за България !dimi написа: Впоследствие дочух че някъде в Пловдив имитирали блесните Mepps.
Това за Китайските Рапали от по 0.45ст. на пазарите по Румънско продавани тука с неква надценка нема нищо общо с тез Мепсове
-
- ще става разбирач
бях чел че мепс правят всичко в един завод,нема тинтири минтири, тук части,а там окомплектовай.
Правят ги ръчно,от специална сандик стомана ,като за моторните триони.... и т.н.
но както турската блесна alba къса ченокопа по - добре от "тоби",а двете нямат разлика почти,
така и мепс са си намерили майстора.
поне да ги имаше и тука....
Правят ги ръчно,от специална сандик стомана ,като за моторните триони.... и т.н.
но както турската блесна alba къса ченокопа по - добре от "тоби",а двете нямат разлика почти,
така и мепс са си намерили майстора.

поне да ги имаше и тука....
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.