Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Abu Garcia Cardinal 802-око да види, ръка да пипне?
Модератор: sapuna
- CATCH & RELEASE
- новобранец
Abu Garcia Cardinal 802-око да види, ръка да пипне?
Здравейте,
Дали някой може да помогне-искам да видя лайв 802 на Абу? Харесал съм макарата за подарък и видях, че на официалния сайт е $130, а тук 200 лв. и цената ми се струва коректна, но исках да я видя.
Магазинчето на Ул. Борис в София е затворено, а само там съм виждал Абу.
Видракс нямат склад в София, ще ги питам ако ида до Пловдив дали ще ми покажат нещо в склада-ако някой е пробвал така моля да сподели.
И не на последно място-какво мислите за макарата? Мммм? За лек спининг-пръчка 2.40 5-15г по средни и малки рекици и рядко от статична лодка.
Дали някой може да помогне-искам да видя лайв 802 на Абу? Харесал съм макарата за подарък и видях, че на официалния сайт е $130, а тук 200 лв. и цената ми се струва коректна, но исках да я видя.
Магазинчето на Ул. Борис в София е затворено, а само там съм виждал Абу.
Видракс нямат склад в София, ще ги питам ако ида до Пловдив дали ще ми покажат нещо в склада-ако някой е пробвал така моля да сподели.
И не на последно място-какво мислите за макарата? Мммм? За лек спининг-пръчка 2.40 5-15г по средни и малки рекици и рядко от статична лодка.
Хвани/пусни! Мъртва риба има в магазина.
-
- научил се да хвърля
Re: Abu Garcia Cardinal 802-око да види, ръка да пипне?
макарата не е лоша има я във варна 180 лж мисля че струва ,абе става общто взето