писарово...........

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

писарово...........

Мнение от MIR4EV »

информацията е съвсем прясна за р искър около писарово един приятел е ходил на 25 03 и на 26 03 единият ден е хванал 7 морунажа в диапазона 500-700гр а на другият ден 3 в същият размер ловил е на дъно със спирала и бял червей което за мен не е най удачно предполагам че ако ги е почнал на плувка успехът щеше да е по добър щом са стигнали до писарово значи е започнал да влиза от дунава :prayer: :smt023 :smt041 :smt041 :smt041 и аз ги започвам след 10 ина дни но в по долният участък ставерци-брегаре-ореховица-гиген-байкал :smt112 :smt112
Аватар
stoianoff
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: писарово...........

Мнение от stoianoff »

Е това е хубава новина! И аз ходя вече 2-3 пъти на Ореховица и Гиген, но все съм нулев. Надявам се, да е тръгнала рибата вече. В неделя със сигурност ще проверя.
Последно промяна от stoianoff на Чет Мар 27, 2008 1:43 pm, променено общо 1 път.
Едри!
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

пиши непременно за резултата а ако искаш да пориболовстваме заедно звънни едно телефонче след 10 04 08-0878775808-миро :smt039 :smt033 :smt023
Аватар
stoianoff
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoianoff »

MIR4EV написа:пиши непременно за резултата а ако искаш да пориболовстваме заедно звънни едно телефонче след 10 04 08-0878775808-миро :smt039 :smt033 :smt023
О.К., от 7-ми до 18-ти съм отпуска - с една цел - риболов! И мисля поне 3-4, а може и повече пъти да съм на Искъра. Ще ти запиша номера. Надявам се да стане добър риболов и тази година! Миналата година колкото пъти съм ходил на Ореховица, никога не е имало празно. А на Писарово обикновено местата са заети, та пада голямо обикаляне.... То това му е тръпката на риболова в този сезон - да намериш подходящото място и да барнеш някой морунаш - бабачко!
Едри!
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

ок а аз ще те светна :smt115 за едни местенца по дунава който са само на 25 км от ореховица пиши ако ходиш събота и неделя за резултата от излета :partyman:
Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drayman »

Събота и неделя ще съм на искъра до село искър ще го мъча дано има резултати.В неделя като се прибера ще раздуя как е минало. :)
Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drayman »

В събота в 6 часа бях на реката имаше хора, които бяха нощували там реших да спра да ги попитам как дава и дали въобще дава.Казаха ми, че са на реката от петък към обяд, но бяха хванали само една дребна платичка.Намерих си място забърках си захранката(кюспе, хляб, печена галета, глина,200 грама бял червен и кълцан торен)Извадих директния с основно 0.14 повод 0.10 и кука 14-ка, след около час и половина два без пипване реших да пробвам на фидер, но и там нищо, на края реших да пробвам и на така нареченият метод влашка плувка или ако не се лъжа метод на полу-леко, зажалост и там без резултат.тръгнах си към 13 и 30 без нито едно пипане :( .
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

много зле работата кво става с тая риба незнам ама като гледа масови капота :smt010 :smt017 :smt089 :smt089
peshaka1956
новобранец
новобранец

Мнение от peshaka1956 »

Здравеите колеги,аз тази седмица пропуснах но ми казаха мои приятели от Плевен че наи-резултатно е било около Ореховица.Колегата Мирчев ме заинтригува с информацията за Дунав,само че при това високо ниво сигурно за загражден става дума или Баикал.Прочетох за успехи около Русе,и ако не уцелиме морунажа на Искара ще се виждаме по Дунава.
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

КАЗАЛ СИ :partyman: :smt023
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач