Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Уникално безкъсметие
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Уникално безкъсметие
Здравейте мислех къде да го сложа тоя излет но......беше някакъв невероятен кошмар,въпреки че това ми беше мечтата,да видя Овчарица,и въпреки че не мога да се оплача и от улова,единствено не съм щастлив че нямах късмет на амур,а пробвах на всичко.Но сега малко да ви се и пооплаквам,още в началото ми се скапа телефона,изгасна и умря,затова и имам само една снимка,на комина,как пуши.После силно се разочаровах че не всеки може да си опита късмета на местата на които желае,някак си се почувствах дискриминиран....нооо карай.Намерихме си гот място,с брат ми,настанихме се и точно когато бяхме готови да подхранваме и изненада,буря,все едно сме август месец,гръмотевици,а никой не смее да държи карбон в такова време,а след това беше вече късно.И все пак след бурята започна добре,набързо едно шаранче,едра каракуда и едно сомче и после пак дъжд,а след него цяла нощ нищо.Хвърляхме четири въдици на косъм но не.Другите на червей,но на тях имахме успех снощи,цяла нощ кълвяха каракуди,доста прилични и още едно шаранче.И така 48 часа ние нямахме сериозен удар,и доста уморени днес решихме да съберем и ето ме тук,избрах си десетина по едри каракуди,щото другото хоби ми е ядене и даже ги опитах,не са лоши,а другите каракуди,шаранчетата и сомчето ги пуснах да ме чакат,защото въпреки че се уверих че Овчарица е много труден язовир,особено на поляните,съм намислил в наи скоро време пак да се върна там.
Re: Уникално безкъсметие
Май не е чак толкова зле,колега
Айде другият път повече шанс и да качиш снимки....

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Искренно се надявах да ме зарадваш с по друг репортаж! 

-
- и господ не е толокова добър
Брат за местата на които си бил риболова си е окей.На другите места заради сома пуснат в интернет няма места и затова не пускат.Още малко да се постопли и рибата ще тръгне нагоре.За времето е ясно,там климата е отвратителен,докато пече слънце и току виж завалял сняг.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- fish slavi
- разбира нещата
Овчарица е магия. Пак ще отидеш.Направили сте риболов-другия път повече!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Има и друго нещо което пропуснах,мястото на което бяхме,на около 50 метра в ляво от пожарната ми се видя доста плитко,но пдлъгани от първите рибета не го сменихме,а и не ми е много познат язовира,ако е слаковци..............ама не е.Следващата спирка е Гърция,и най късно юни месец пак ще си опитам късмета на тоя язовир.
-
- сериозен играч
Не се отчайвай човече-всеки е имал криви дни! Отиваш с голямата кошница и нищо
Сл. път -без потготовка-късаш рибата-ден с ден не си прилича.Когато отида пак на Овчарица-ще правя само снимки ,колкото поеме апарата-на мизерията и безхаберието на Великия арендатор