Измислици-истини

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Измислици-истини

Мнение от камен »

Вчера пуснах това черно -бяло разказче http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=13671 ,и днес се сетих че в друг форум бях пуснал и това,айде позабавлявайте се:
Тварим значи багажа у пасату и се метаме към гьола.А той завалията тъй натварен че му се риве,че две не види.Ши ревеш ама видиш ли моргата,гад такава-кът яде газьолу не ривеше....И на мен ми се риве нещо ма подпира изодзад зе-некви си карбонови съчки-ама не ривъ-ръгам си скоростите на колкото могат да влезнат и си бримча по пътя.Пристигане на гьола ,а там празноооо ши кажеш че доспатовско торнадо минало.Елеййй и най дащното място и там нема никого.-Абей тука
да няма сериен убиец че да е откинал всичкото рибарско браство.Ам тъй де с тия скокове в цените и покачване на температурите знаеш ли де го досърбява човечеца с мрачно подсъзнание.Ама за риба съм тръгнал коще и баскервилски главорез да се разхожда.С треперещи ръце не от страх ,а от нетърпение сглабям стойката и четри въдици.Помятквам си с ракетата,ама се се оглеждам -егати спокойствието.Хвърлям въдиците . е няма такъв късмет чак улучвам захраненото място.Опъвам се блажено на шезлонга и зачаквам .Кво чакам и аз не знам кат поглеждам стойката едната сопа взела 10 градуса извиване и аванса върти тежко-тежко кат мерцедес дизел 2400 кубика.Майка ти и пищялка пак съм забравил да я включа/ама с тез серийни дет ми се въртят из главата само такива мога да ги свърша/.Засичам а насреща ми дизела червен,пухти и набира скорост навътре,леле туй кристън ще ли издържи???Че ми резнаха зелката 40 пари за него остана и да не издържи.Опъваме се кат две магарета на мост.А сега взе че легна на дъното, това животно май реши на сом да се прави ,ама не е сом.Сега кво на струна ли да му свиря че да се дига.Ади бееее,припика ми се-просто не е истина.Не е истина ама онова отсреща хич не му дреме за прости човешки физиологични нужди,то нали си върши всичко във водата.Тъй престъпяйки от крак на крак ,прикляквайки и вършейки кво ли не само и само да не се посрамя пред себе си ,стискам.А в главата ми само чешми текът.Аааа тая няма тъй да стане ,хващам пръчката с една ръка ,а с другата се сещате.Сеща тате се ама онова и то се сеща че пак ще трябва да се разхожда,айде пак аванси -маванси ,и кажи речи на 15 метра от мен цъфна-улеййй,голям бре-има няма 14-15 кила на четене люспест шаран красавец.В тоя момент ми отмина малко.Взимам кепа и бавно се пускам във водата.Опс,това хич не му хареса реши пак да се набира,тръгвайки успоредно на брега,абе тоя шаран да не е копирал всичко гадно от другите риби,сега взе на амур да се прави,ама тоя филм сме го гледали.Лека полека успяхме да го приближим пак,дори и тихо му шепнех нежни стихчета-ела пиленце при батко да та млясна сладко,сладко.Е..ти направо на чалга ме изби.Най накрая се пообърна на една страна кат плейбойка на фотосеянс-и бам в кепа.В тоя сюблимен момент,дали от плацикане ли ,или от други работи не издържах.Пуснах кепа и почна голямото облекчение,а в главата ми се върти рефрена -ако има рай ,не знам си що.То направо имах чувство че там се намирам.След като слязох вече на земята поглеждам кепа,а той пуснат във водата и се вижда една достолепна опашка как потъва бавно но славно във водата.
Разказчето съм го събрал от различни рибарски случки,кои на мен случвали се,кои на колеги ,украсено малко от моята скромна личност :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Измислици-истини

Мнение от executor »

Браво бе,ей го новия шаранджийски Хемингуей...Весело е разказчето :smt023
Stand and fight
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

Браво Камене , голем смех , братче! :lol:
All we are is dust in the wind...
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Marco Polo написа:Не съм шаранджия, ама това си беше супер! :smt044
:D :D :D :D

Казва се шаранист бе Марко, шаранист! Умно момче си, мислех, че си го запомнил! А разказа наистина е супер, браво Камене!
Аватар
vek0
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vek0 »

Брау брау ,ставаш за писател !!! :lol: :lol: :!: :!: :mrgreen: мн яко ! ! !
Аватар
fest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fest »

Просто талант и стил!Какво друго да кажа........
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

:smt023 :smt023 Кефиш
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи

IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Е точно за това съм фен на сайта и на форума - винаги ще се намери някой да покаже нещо по-различно, нещо интригуващо... Брато - ти си си сбъркал професията - я пробвай в някое издателство! :D
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

gogolisec написа:Е точно за това съм фен на сайта и на форума - винаги ще се намери някой да покаже нещо по-различно, нещо интригуващо... Брато - ти си си сбъркал професията - я пробвай в някое издателство! :D
Дали съм си сбъркал професията не съм много сигурен,щот ако я карам на тия драсканици ще трябва да забравя за риболова,а жената сигур с камъни ще ме замерва :lol: :lol: :lol: Виж ако падне нещо от небето/което не ми се е случвало през живота/,и да живея само за риболова,вервай доста ще ви забавлявам.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Камене,измисляй нещо пак,че като гледам каква бурунтия идва от към румънско,май днес пак цял ден ще гледам компа.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

камен написа: Виж ако падне нещо от небето/което не ми се е случвало през живота/,и да живея само за риболова,вервай доста ще ви забавлявам.
:D :D :D и аз такова желание имам,ама за да не си изземеме един на друг функциите,викам да се пазарим още отсега за един тандем с обща сценаристка подготовка :D :D :D :D па,ако падне нещо-падне.....лошото,че човек никога на нищо не е доволен :roll: ай,като дойда по вашия край ще му мислим-хич не се занимавай с издателства-занимай се с шуробаджанаци-иначе не става нищо НИКЬДЕ :wink: ма ние всички си знаем това де
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

5кила написа:ай,като дойда по вашия край ще му мислим-хич не се занимавай с издателства-занимай се с шуробаджанаци-иначе не става нищо НИКЬДЕ :wink: ма ние всички си знаем това де
Аааа,като дойдеш ще дрънкаш,ще трябва да повторим,миналогодишния запой,пардон риболов :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”