Нищо ново на яз.Батак

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Нищо ново на яз.Батак

Мнение от dimi »

Здравейте!Съжалявам че трябва да пусна тема в този раздел но ...тва е!
От колеги чух че на едно от изтичалата на яз.Батак хванали пъстърва и на нас само това ни и трябваше!
С приятели решихме да видим какво е положението на яз.Батак.Запалихме си колите и за 5 минути вече бяхме разгънали въдиците,на изтичалото което наричаме Студенец (повечето от вас го знаят).Времето си беше идеално за риболов ама риба...немаше!Опитахме почти на всичко от рода на естествената стръв но си останахме с опитите.Един колега реши че на блесничка може и да подгони и след близо 2 часа неуспешни опити си нареди блесните в кутията и си сгъна пръчката.
Незнам може времето не беше за риболов или рибата си е още навътре но не мислим да се отказваме.
На тръгване реших да снимам гледката от изтичалото и оставям коментарите за Вас!
27-03-08_1628.jpg
27-03-08_1628.jpg (28.78 KiB) Преглеждано 719 пъти
Поздрави и Наслука!
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Re: Нищо ново на яз.Батак

Мнение от yzyna »

Ооооооофф,кине ми се сърцето като го гледам това място :D :D .Тази прословута върба която сега е залята държи при пълноводие доста добра риба.А на самото втечало доста често си идва и пастърва,но целенасочено да се търси е несериозно,лятото на перо във втечалото понякога се правят чудеса но вие сте избрали неподходящ момент ми се струва.В момента от снеготопенето в язовира влиза доста студена вода което естествено се отразява и на активността на рибата.Смятам че до 15-20дни каракудата ще се истегли от дълбокото към по плитките заливи като този под картофените ниви"Студенец" :D
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Нищо ново на яз.Батак

Мнение от st_piskov »

здравейте,за да не пускам нова тема бих искал да попитам имате ли прясно инфо от Батак!мисля да се кача тази събота и неделя!благодаря ви предарително!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”