Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Запитване за Графа!
Модератор: Paublo_Eskobar
Запитване за Графа!
Колеги по оня ден като се връщахме от Горна Махала .. видяхме през колата , че на канала след графа ( този които е на 2 метра от пътя ) имаше буквално .... 50 човека на супер малък участък
а до колкото знам .. тва даже и на канал не мяса .. по скоро причила на вада за напояване .. и друг път съм ги виждал там винаги има сумати народ.Някой няква представа от къде толкова засилен интерес на тая локва? Аз дочух , че някви чаушани и каракуди имало тама.Някой по конкретно нещо да знае? Просто ме учуди толкоз народ да се събира на тая смешна вадичка 

TICA FAN
Re: Запитване за Графа!
На тази смешна вада колега по това време дава като луда много каракуда като има и прилични екземпляри а и понякога има включвания и на шаран колкото и да е невероятно на пръв поглед

Извини ме за въпроса колега .. ти ли си ги хващал или така се говори? И ако си кога евентуално да споделиш ? 

TICA FAN
Ами лично аз не но приятели са били там - и то такива на които имам вяра
Дава на бял и торен за каракудата. а ако се гони шаран целенасочено - на царевица макар сега е още рано ако питаш мен за царевицата

Определено ме заинтригува с тоя шаран там.Рано е за царевичката да , но на торен също трябва да вземе ако го има изобщо там както викаш
което така или иначе малко ме съмнява , но може и да опитаме 

TICA FAN
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
колега,каракуда колкото пръст до педя...не си губи времето...
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...