Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

По-добре далече , отколкото никъде
По-добре далече , отколкото никъде
Под това лого се проведе риболовният ми излет този уйкенд
След ранно измъкване от работа в петък "натоварих" едно приятелче и газ към .............................Гърция .Ейго къде е има - нема 300 км./кво му плащаш
/.Едвам сколосахме да се установим на набелязаното място малко преди свечеряване .Имахме време колкото да се подготвим за спане и да си спретнем софрата
Въдици този ден не бяха пипнати,но пък за сметка на това бая кристални звуци отекнаха в нощта.
На сутринта реката ни събуди с огромното си предизвикателство на играеща риба ,тишина и утринни изпарения.Абе мистика която единствено може да те накара да хванеш "пръта" и да се слееш с приказния пейзаж около теб
Захранихме и се започна надлъгването.В началото рибите бяха по- редки,но след като захранката заработи нещата се стабилизираха.Основно излизаше среден скобар ,който беше прогонил всичко останало в този сектор от реката.Мряната и морунажа /по тази причина/просто бяха рядкост
Изненадите тепърва предстояха
Към 9.00ч."цъфнаха"двама местни и кво..........пуснаха помпата на станцията до която бяхме отседнали
Слава богу тая ми ти помпа се оказа бая безшумна ,но..............махнах с ръка.Докато дойде и следващата изненада -гаден вятър ,който не спря до вечерта
Наложи се смяна на директен с мач,абе пригаждане към новите условия.Кълванетата станаха значително по-редки
По някое време се появиха Ивака и Кърцата с които се бяхме предварително уговорили за съвместен излет,но в последствие те промениха дестинацията си .Бяха във видимо недобро настроение/естествено от простотии/,но предполагам че те лично ще Ви имформират за излета си.
Та с хита на Лилето "Ветрове" и много зор ,мъка и нерви приключихме съботния ден
Без скара и купон не се мина
В неделята пак първа писта ,но вече нямаше и следа от гнусният вятър,след стандартното подхранване стана много по - приемлив риболов
Ловихме някъде до към 9.00 ч. ,събрахме си "циганията" и леви,леви към Бугарско
Равносметката около 5 кг. риба от която дребен /около 300-те грама/скобар,3 бр. мрени/черни/ и 10-ина морунажа ,като между тях е и рекордьора около 1 кг.
Излета не изключи и изненади от сорта късане ,откачане и "мамата-бравата"
Та така ,това е от мен и като мина през банята и не съм се предал хъркайки ще метна някоя и друга снимка

След ранно измъкване от работа в петък "натоварих" едно приятелче и газ към .............................Гърция .Ейго къде е има - нема 300 км./кво му плащаш

На сутринта реката ни събуди с огромното си предизвикателство на играеща риба ,тишина и утринни изпарения.Абе мистика която единствено може да те накара да хванеш "пръта" и да се слееш с приказния пейзаж около теб

Захранихме и се започна надлъгването.В началото рибите бяха по- редки,но след като захранката заработи нещата се стабилизираха.Основно излизаше среден скобар ,който беше прогонил всичко останало в този сектор от реката.Мряната и морунажа /по тази причина/просто бяха рядкост

Изненадите тепърва предстояха

Наложи се смяна на директен с мач,абе пригаждане към новите условия.Кълванетата станаха значително по-редки

По някое време се появиха Ивака и Кърцата с които се бяхме предварително уговорили за съвместен излет,но в последствие те промениха дестинацията си .Бяха във видимо недобро настроение/естествено от простотии/,но предполагам че те лично ще Ви имформират за излета си.
Та с хита на Лилето "Ветрове" и много зор ,мъка и нерви приключихме съботния ден

В неделята пак първа писта ,но вече нямаше и следа от гнусният вятър,след стандартното подхранване стана много по - приемлив риболов

Ловихме някъде до към 9.00 ч. ,събрахме си "циганията" и леви,леви към Бугарско

Равносметката около 5 кг. риба от която дребен /около 300-те грама/скобар,3 бр. мрени/черни/ и 10-ина морунажа ,като между тях е и рекордьора около 1 кг.
Излета не изключи и изненади от сорта късане ,откачане и "мамата-бравата"

Та така ,това е от мен и като мина през банята и не съм се предал хъркайки ще метна някоя и друга снимка

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- фен клуб-скобар
Re: По-добре далече , отколкото никъде
Въпреки многото километри, си начесъл крастата здраво.
С онова слабичкото
момченце ли беше.
Ако си бил с него ,пак си го разочаровал с тия дребни риби.
С онова слабичкото

Не ,не бях с него ,адашsaksi написа:Въпреки многото километри, си начесъл крастата здраво.
С онова слабичкотомомченце ли беше.

снимки..............поне като не можем да ходим,можем да завиждаме естествено
благородно

- emo vasilev
- сериозен играч
Те тоя ти се откачи миналия път !bkd написа: и 10-ина морунажа ,като между тях е и рекордьора около 1 кг.

Иначе добре сте си прекарали - то това е важното !

-
- и господ не е толокова добър
Хубаво си живеете в гръцко
Само малко снимки ако може,да се порадвами и ние. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво за добия излет и риба и скара е имало изкарали сте си идеално.Нямам търпение да видя някоя снимка.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Малее, как се подредихте с тия четири успешни излета един след друг, направо ми напълнихте душата.Иначе поздравления за риболова и другият път повече късмет 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Пак браво за излета!Добри рибоци 

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Пон Мар 31, 2008 5:48 pm, променено общо 2 пъти.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн

Ясооо Боби! Убаво си ги насецал! Еваля!
Сети ли се да ги наплашиш накрая, че да си до'ат у нашенско!?
Много си ги имат /рибите/хората,ама като гледам и чувам какво става от нашенци
.............за жалост чакам лоши изненади от комшиите
Иначе рибата е в отлична количествена и качествена популация

Иначе рибата е в отлична количествена и качествена популация

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за успешниа излет,тези двамата(ИВАК и КРЦАТА) што ги ниама,да не ги изеде ниакоиа грцка пастрва с два крака
.
Много памет ште ни триабва,за да запазим риболова в Грциа незабележим от Грците,ако не от догодина пак само на наште водоеми.

Много памет ште ни триабва,за да запазим риболова в Грциа незабележим от Грците,ако не от догодина пак само на наште водоеми.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тук съм,
И при вас е давало добре значи,
Ние бяхме много надолу и не ми се караше през нивите да идвам вечерта.
Иначе хванах някоя риба.
Но за съжаление на спининг пак нищо, и на дъно пак само удъри.
Рибата кълвеше супер през ноща, ако бях подготвен със захранка щеше да има много сериозни снимки

И при вас е давало добре значи,
Ние бяхме много надолу и не ми се караше през нивите да идвам вечерта.
Иначе хванах някоя риба.
Но за съжаление на спининг пак нищо, и на дъно пак само удъри.
Рибата кълвеше супер през ноща, ако бях подготвен със захранка щеше да има много сериозни снимки