Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Къде мога да си купя стръв най-рано в Сф.
Модератор: Paublo_Eskobar
- dimitar baharov
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Къде мога да си купя стръв най-рано в Сф.
Къде най-рано има отворен магазин за стръв в София.Като не сме се подготвили от предния ден а тръгваме рано единственото място което знам ,че мога да си купя стръв в 4.00 е Горубляне . Кажете ако знаете други.А дали има денонощен магазин...сигурно не...
Последно промяна от dimitar baharov на Пон Мар 31, 2008 2:08 pm, променено общо 1 път.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Къде мога да си купя стръв най-рано в Сф.
Има един който е много удобен ако ще ходиш на излет около Перник.Намира се в кв.Княжево (но не този големия),има един хартиен човек с въдица в ръка отпред пред магазинчето от там съм пазарувал в 4:00 часа.В кв.Люлин 2 има денонощен рибарски до колелото на рейс 309 и 111 не помня кой номер беше блока
Най добре ще те опътят колегите ако кажеж от коя част на София си или в коя посока на българия ще поемашза риба!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- новобранец
Във Люлин има един магазин, който ще го намериш като тръгнеш от колелото на 111 към трети микро-район от дясно във
втория висок блок мисля че беше.Петък, събота и неделя е денонощен.Има звънец-подпираш се на него и чакаш.Успех!
втория висок блок мисля че беше.Петък, събота и неделя е денонощен.Има звънец-подпираш се на него и чакаш.Успех!
- Shiko
- новобранец
- Обратна връзка:
Да за Люлин и Княжево потвърждавам и аз! А този който е преди караулката на автомагистрала Тракия го пробвахме към 4:10 една сутрин и не работеше, да не разчиташ на него
Който пие БИРА не умира !
В Дружба има един който е в 519 блок. Гаранция за 4.00 ч.
Ето карта: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=f4d0b ... &start.x=3
В момента е в трафопоста до блока. Хубав магазин е. Специално за стръв е много добре.
Ако искаш и телефон на собственика - пиши на лични.
Ето карта: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=f4d0b ... &start.x=3
В момента е в трафопоста до блока. Хубав магазин е. Специално за стръв е много добре.
Ако искаш и телефон на собственика - пиши на лични.
Ако пък и кълве... Още по-добре!
приятел а през седмицата дали работят тези господа как може да няма денонощен магазин в софия??????пълна скръб да не можеш да отидеш ма риба когато поискашAleksandar79 написа:Във Люлин има един магазин, който ще го намериш като тръгнеш от колелото на 111 към трети микро-район от дясно във
"........
приятел а през седмицата дали работят тези господа как може да няма денонощен магазин в софия??????пълна скръб да не можеш да отидеш ма риба когато поискаш......."
Много просто , ще си я купиш стръвта от предният ден!
приятел а през седмицата дали работят тези господа как може да няма денонощен магазин в софия??????пълна скръб да не можеш да отидеш ма риба когато поискаш......."
Много просто , ще си я купиш стръвта от предният ден!

-
- научил се да хвърля
Колеги,малко рефреш на темата,та... от къде утре сутрин мога да си купя рибки за стръв.Говоря за часови диапазон-6-7 ч. , София и няма значение в кой край на градът се намира магазинът,ако има такъв де.
Благодаря предварително.
Едит: Мина ,замина,намерих ,да ви се връща
Благодаря предварително.
Едит: Мина ,замина,намерих ,да ви се връща

колеги този магазин в Люлин 3 актуален ли е трябва ми отговор СПЕШНО благодаря предварително
Не може ли просто да си купувате от предния ден? Така по малко ядове...

абе пич как може да има такъв магазин в софия според тебе