Неуспешен край Пазарджик

Модератори: bobopeli, sapuna

MAGNUM_89
новобранец
новобранец

Неуспешен край Пазарджик

Мнение от MAGNUM_89 »

Вчера,рано,рано сутринта бях решил да ида с моя чичо на риболов за щука край едно селце близо до Пазарджик,решено-направено.Отиваме ние двамцата сутринта разпъваме 2-3 въдици и почна великото чакане.През това време на мен ми се видя,че играе дребен костур разпънах директния си телескоп(7м.) и почнах да замятам на шарен.За мое нещастия излезе един голям ураганен вятър и цялата ми печалба бе 3-4 костурчета,който веднага бяха пуснати за да мога есента да си ги прибера и скъсване на едната въдица във някакви мн гадни драки,в който попаднах заради гадния вятър,аве въобще къръшки ден,надявам се на другите колеги повече да им върви,НАСЛУКА!
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Re: Неуспешен край Пазарджик

Мнение от sampo »

MAGNUM_89 написа:Вразпъваме 2-3 въдици
печалба бе 3-4 костурчета
Винаги са ми били странни твърдения от типа "пих 1-2 ракии" , а бре аланкоолу , една ли пи , или две , толкова ли не помниш ?
MAGNUM_89 , извини ме , нищо лично , повярвай ми :oops: ... :smt120 , никога не съм работил в статистиката /нси/ ..
На платено не одим !
MAGNUM_89
новобранец
новобранец

Re: Неуспешен край Пазарджик

Мнение от MAGNUM_89 »

сампо,веднага имаш готов отговор,без и ти да се обиждаш,хванах 4 костура,както си казах единия си беше хубав,само 4е имаше два където в никакъв случай не мога да ги броя за цяла риба,за това ти казвам 3-4 ,демек двата повече ги броя за 1,а доколкото това с ракията и мен ме дразни 1-2 ракии ама щом човека явно не помни такова нещо са били повече :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”