Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Неуспешен край Пазарджик
Неуспешен край Пазарджик
Вчера,рано,рано сутринта бях решил да ида с моя чичо на риболов за щука край едно селце близо до Пазарджик,решено-направено.Отиваме ние двамцата сутринта разпъваме 2-3 въдици и почна великото чакане.През това време на мен ми се видя,че играе дребен костур разпънах директния си телескоп(7м.) и почнах да замятам на шарен.За мое нещастия излезе един голям ураганен вятър и цялата ми печалба бе 3-4 костурчета,който веднага бяха пуснати за да мога есента да си ги прибера и скъсване на едната въдица във някакви мн гадни драки,в който попаднах заради гадния вятър,аве въобще къръшки ден,надявам се на другите колеги повече да им върви,НАСЛУКА!
Re: Неуспешен край Пазарджик
Винаги са ми били странни твърдения от типа "пих 1-2 ракии" , а бре аланкоолу , една ли пи , или две , толкова ли не помниш ?MAGNUM_89 написа:Вразпъваме 2-3 въдици
печалба бе 3-4 костурчета
MAGNUM_89 , извини ме , нищо лично , повярвай ми

На платено не одим !
Re: Неуспешен край Пазарджик
сампо,веднага имаш готов отговор,без и ти да се обиждаш,хванах 4 костура,както си казах единия си беше хубав,само 4е имаше два където в никакъв случай не мога да ги броя за цяла риба,за това ти казвам 3-4 ,демек двата повече ги броя за 1,а доколкото това с ракията и мен ме дразни 1-2 ракии ама щом човека явно не помни такова нещо са били повече