Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

млечно жито
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
млечно жито
kolegi skoro edin starec mi spodeli ne6to koeto ne sam probval.berat se klasove ot p6enica to4no predi da se e izpeklo.vadi se zarnoto.to triabva da puska mliako.konservira se v burkan4e s malko mastika.bilo mnogo efikasno.niakoi probval li e ne6to takova.BADETE ZDRAVI I NASLUKA
--------------------------------------------------------------------------------------AKO ZNAM KOGA RIBATA 6TE KALVE I KOGA EDNA JENA 6TE MI DADE NIAMA DA XODIA ZA RIBA
--------------------------------------------------------------------------------------AKO ZNAM KOGA RIBATA 6TE KALVE I KOGA EDNA JENA 6TE MI DADE NIAMA DA XODIA ZA RIBA
-
- научил се да хвърля
Ei slivnaliq ti ot sliven li si e q kaji vav koi kvartal jivee6
i az sam ot Sliven ama sam malak na 15 godini sam :pp pi6i mi na ninja91@abv.bg pls

- barutchiata ©
- Администратор
- Local
- учете се от него
Колега няма нищо чудно в това , същите рецепти съм ги чувал и правил с царевица , като се замислиш устойството на царевичното зърно и пчениченото не се различават по нищо , само че пшениченото е по-малко и по-лесно на него ще кълве малката риба , и по рядко шарко . Топил съм царевица и в лавандулов спирт , може да се получи и същия ефект и с житото.
Клавиатура риба не лови!!!
-
- новобранец
отговор
Църковното жито се накисва няколко часа, измива се добре и се вари
на тих огън около 1 час, прецежда се водата да подсъхне и се натро-
шанат бисквити, слагат се счукани орехи или бадеми, няколко лъжици
пчелен мед, пудра захар и канела. Ох къде е голямата ми лъжица
Шарковците ги оставям гладни !
на тих огън около 1 час, прецежда се водата да подсъхне и се натро-
шанат бисквити, слагат се счукани орехи или бадеми, няколко лъжици
пчелен мед, пудра захар и канела. Ох къде е голямата ми лъжица

-
- научил се да хвърля
91=1991+15=2006Malkiq_Ribar написа:Ei slivnaliq ti ot sliven li si e q kaji vav koi kvartal jivee6i az sam ot Sliven ama sam malak na 15 godini sam :pp pi6i mi na ninja91@abv.bg pls
ти си на 14 .. РАЗКРИТ

Кефал-ти мислиш за всичко 

не му знаеш рождената дата, може и на 15 да е6tukata написа:91=1991+15=2006Malkiq_Ribar написа:Ei slivnaliq ti ot sliven li si e q kaji vav koi kvartal jivee6i az sam ot Sliven ama sam malak na 15 godini sam :pp pi6i mi na ninja91@abv.bg pls
ти си на 14 .. РАЗКРИТ
-
- научил се да хвърля
неmixi написа:не му знаеш рождената дата, може и на 15 да е6tukata написа:91=1991+15=2006Malkiq_Ribar написа:Ei slivnaliq ti ot sliven li si e q kaji vav koi kvartal jivee6i az sam ot Sliven ama sam malak na 15 godini sam :pp pi6i mi na ninja91@abv.bg pls
ти си на 14 .. РАЗКРИТ
ако беше на 15 трябва да е 90 година а не 91.
примерно роден 1 януари 91.На еди кой си там септември 2005 няма как да е на 15..

Кефал-ти мислиш за всичко 

- rino712
- ще става разбирач
Значи ето и от мен нещо изпитано за сладководни:
Значи аз ви предлагам проста но супер ефикасна рецепта-житна.Взима се 1бебешко бурканче,1. се слага вътре 1/3 грухана-попска пшеница,2. залива се-да покрие житото с соев сос,3. после се залива с същото количество вода,4. вари се на няколко пъти-без капачка в микров.печка докато омекне и е готово.Лови се по 1 зърно на куката и е супер.
pc.-не казвам че съм открил Америка но на когото съм я казал винаги е дала резултат.НАСЛУКА.
Значи аз ви предлагам проста но супер ефикасна рецепта-житна.Взима се 1бебешко бурканче,1. се слага вътре 1/3 грухана-попска пшеница,2. залива се-да покрие житото с соев сос,3. после се залива с същото количество вода,4. вари се на няколко пъти-без капачка в микров.печка докато омекне и е готово.Лови се по 1 зърно на куката и е супер.
pc.-не казвам че съм открил Америка но на когото съм я казал винаги е дала резултат.НАСЛУКА.