Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

за чаушан на карджали
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
за чаушан на карджали
колеги ниакои да има приасно инфо за карджали вав неделиа искат да ме карат за чаушан, заслужава ли си ходенето?
и ако си заслужава каде по точно да се иди.заштото несам ходил там от 3-4 години ими е матна индиа. приателите ми научели по нещо и са готови да ходат, но аз предпочитам да се допитам до сафоромците си защтото на хорски клиуки невиарвам.благодари предварително???чакам инфо 

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: за чаушан на карджали
Нищо против ,ама с тоя правопис
Ето малко полезно инфо-
x=ь;q=я;j=й и накрая \=ю ,естествено това е ако ползваш фонетиката

Ето малко полезно инфо-

x=ь;q=я;j=й и накрая \=ю ,естествено това е ако ползваш фонетиката

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
е колкото можим се опитваме. се пак несме на изпит по балгарски. ако неможиш да го преведеш не го чети.за ребарлака висше не се иска. 

-
- вече хвърля и на тежко
Има няколко лекции в раздел "Разни".Вземи ги прочети-ще ти са от огромна полза за правописаchestarfield написа:е колкото можим се опитваме. се пак несме на изпит по балгарски. ако неможиш да го преведеш не го чети.за ребарлака висше не се иска.

-
- кандидат преподавател
Умряла работа-чаушан е уклей,нали?Имай пред вид,че от две седмици няма топло време - нощем и половината ден си е студ.Къде по язовира ще го примамите този чаушан,ич не ми е ясно,ма ......мерак ли ви е,действайте.
Да ти кажа уклея си дава много добре. Последно ходих преди две три седмици и кълвеше през целия ден като на дъното взимаше бабушка. Става въпрос за Енчец и също така за много хора, а последните седмици и супер як вятър.INCUBUS написа:Къде по язовира ще го примамите този чаушан,ич не ми е ясно,ма ......мерак ли ви е,действайте.
Не Ви знам ама от Асеновград до Кърджали за едни крастави уклейки???
Късметът е за неподготвените...
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
благодариа ти много за информацата? ето за какво говориа него интерисува как сам го написал просто човека ми помогна.МНОГО БЛАГОДАРИА.