Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Барите 03.04.08
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Барите 03.04.08
Ашаааааааааа!
Развъдника на комплекс "Барите",с.Чернево,Варненско.
Сутринта в 6.45 пред даскало,там ме чака първия колега.След нас идват и останалите трима.Ееех...събрахме се!
В 7ч. газ до въпросното място.

Захранка с царевица и два вида протеинови топчета.Връзваме дънните пръчки с монтаж на косъм ту с топчета,ту с царевица и стиропор.Зареждаме и плувките с консервирана царевица и около час никой нищо.По едно време започнаха да подскачат някакви големи водни животни на по 30-40см над водата в единия край на гьола,но все още никой нищо.По едно време на някого плувката му потъна и се появи първото шаранче за деня,педя шаран,лакат пустак.
Пускане обратно да расте и след малко започнаха истинските риби.Първата се вижда ето на тази снимка в ръцете на майстора си:

След него и аз се разписах:

На обяд пробвахме как са прословутите пърленки в комбинация с останалото на масата,което за съжаление не се вижда:

После риболова продължи с пълна пара.

На косъм не искаше дори и да помирише ни царевици,ни топчета.Пробвах и на силиконов косъм,и там йокму.Накрая вързах там по една гола кука и сложих торни червеи,резултатът беше три шаранчета от малкия модел.Всичко беше на плувка на торен червей,нищо друго.
По едно време изпуснах едно шаранче от същия калибър на брега,щото кепа беше пълен с друг току-що уловен.При опита да го хвана за джуките от водата,куката се отскубна и шарана замина.

До 19.15 риболова приключи с още около 50 шарана-педя шаран,лакат мустак,които върнахме обратно,две бели амурчета с размер на стръв за щука,и средно големите 13 шарана.Аз и момчето от първата снимка естествено имахме най-много риби,по четири,останалите хванаха останалото.
Петима души,за всеки имаше по една рибка,останалите ги рилийзнахме да се ъпгрейдват още някой друг грам и сантиметър.
Кви сме англиЙци,говорим хАмеркански.
Моето шаранче тежи 1.130кг,нито повече,нито по-малко.Имаше само един по-голям от него,който може би стигаше до кило и половина и не го хванах аз.

Това беше днешния УСПЕШЕН шарански излет със задоволително големи риби и доволна бройка.
Прекараното време заедно с приятели е най-приятно,когато сме НА РИБА.
Пожелавам всекиму да се накефи на риболова като нас,но не на развъдник,щото там всеки може,а на дивите риби в свободните води.
И помнете,че дивите риби са твърде ценни,за да бъдат те улавяни само веднъж!!! 

Развъдника на комплекс "Барите",с.Чернево,Варненско.
Сутринта в 6.45 пред даскало,там ме чака първия колега.След нас идват и останалите трима.Ееех...събрахме се!
В 7ч. газ до въпросното място.

Захранка с царевица и два вида протеинови топчета.Връзваме дънните пръчки с монтаж на косъм ту с топчета,ту с царевица и стиропор.Зареждаме и плувките с консервирана царевица и около час никой нищо.По едно време започнаха да подскачат някакви големи водни животни на по 30-40см над водата в единия край на гьола,но все още никой нищо.По едно време на някого плувката му потъна и се появи първото шаранче за деня,педя шаран,лакат пустак.

След него и аз се разписах:

На обяд пробвахме как са прословутите пърленки в комбинация с останалото на масата,което за съжаление не се вижда:

После риболова продължи с пълна пара.

На косъм не искаше дори и да помирише ни царевици,ни топчета.Пробвах и на силиконов косъм,и там йокму.Накрая вързах там по една гола кука и сложих торни червеи,резултатът беше три шаранчета от малкия модел.Всичко беше на плувка на торен червей,нищо друго.
По едно време изпуснах едно шаранче от същия калибър на брега,щото кепа беше пълен с друг току-що уловен.При опита да го хвана за джуките от водата,куката се отскубна и шарана замина.

До 19.15 риболова приключи с още около 50 шарана-педя шаран,лакат мустак,които върнахме обратно,две бели амурчета с размер на стръв за щука,и средно големите 13 шарана.Аз и момчето от първата снимка естествено имахме най-много риби,по четири,останалите хванаха останалото.

Петима души,за всеки имаше по една рибка,останалите ги рилийзнахме да се ъпгрейдват още някой друг грам и сантиметър.

Това беше днешния УСПЕШЕН шарански излет със задоволително големи риби и доволна бройка.

Пожелавам всекиму да се накефи на риболова като нас,но не на развъдник,щото там всеки може,а на дивите риби в свободните води.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Барите 03.04.08
Камбата написа:Ашаааааааааа!
Кви сме англиЙци,говорим хАмеркански.

Браво за улова и рилийза!
Направо е учудващо що риба има в онова малко гьолче...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Браво момчета! Изкарали сте си страхотно деня
.

- nikaro
- ще става разбирач
Браво за добрия излет
Колега каде точно е това Чернево?Какви други риби има и какви са условията за риболов?
Благодаря предварително

Колега каде точно е това Чернево?Какви други риби има и какви са условията за риболов?
Благодаря предварително

Поздравления момчета
. Много шаран много нещо.

- Rapala_Team
- разбира нещата
Ехххх кога ще започна да скубя и аз такиваааа!
! Крокии на срещата ще ги скасам шараните~ 

CARP FISHING 

-
- разбира нещата
Наистина полиглот.Камбата написа:Ашаааааааааа!
йокму
Кви сме англиЙци,говорим хАмеркански.:

Любопитно ми е кой кара колата?

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
-
- сериозен играч
Браво
Направо сте за завиждане
Не само вие,ами и родителите ВИ
Е това е РИБАРСКА БАНДА-само така и да вземете да вкарате някой рекорден шаро в кепа 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Камбата написа: После риболова продължи с пълна пара.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега Никаро,селото се намира на 5км южно от Суворово.Гледай табелите до комплекс "Барите".За да ловиш риба,не плащаш такса,нито улова.Попринцип гьола е направен за гости на хотела,иначе не пускат.

...на фурна,пълнен с ориз,орехи и моркови...

...на фурна,пълнен с ориз,орехи и моркови...

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- svetlio86
- ще става разбирач
а вие как се уредихте??? 

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Абе можете и повече .