Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

28 и 29.03.2008г-В търсене на голямата риба с Бай Манол.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- d_a_m_i_a_n_o_v_
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
28 и 29.03.2008г-В търсене на голямата риба с Бай Манол.
Вече 3 часа колегата Попов беше в Елхово,а аз тепърва слизах от рейса..
Е,посрещнаха ме Попето и Манол,разменихме си по няколко целувки,и с Манол отидохме да се преоблека.Попето отиде направо на реката(да не се немине случайно да не хване преди нас
).
Понеже небяхме предвидили ураганния вятър и ниските температури споходили го,Манолчо ни даде по едно якенце
Облякохме се,Викнахме и Ванката,и беж на реката,както се и предполагаше Кръци беше пообиколил перспективнитв места.Ама нъц,на воблер не кълвеше
Първо мятане и:

Попето как реагира ли:
.
Реши да ми се разсърди,че съм хванал риба,и тамън забегна нанякъде,и:

добре,че невидя,щеше да си счупи Голдитата

И Ванката успя да извади едно разперче 30-40см,това беше стъмни се,още няколко снимки на отбора и айдеееееее........

Попето:"чекай да си взема въдицата,иначе съм грозен".

Викам"Айде бре Кръци,нема да станеш по-убав"

Те това е,за 3 часа риболов в много трудни условия и риби,+расперчето на Ванката,то беше пуснато.
После ядохме сандвичи,и висяхме в едно "кафене"-бати силната музика......още ми кънти главата
Нунахме-е,само аз щото Кръци немогъл да спи,некъв до него хъркал много
не го познавам
Събудихме се къде 10часа,отидохме да апнеме пак сандвичи,а у града беше се преселила цяла България
бях забравил,че довечера ще има концерт на Преслава,послучай празника на Града

Кръци,Кръци,Кръциииииииии:-)

Те ни тука с Бай Манол.

После пийнахме по сокче,разбрахме се със Стойчо да ни вземе с А6-цата от Манол.-тука вече сме пред къщата на Стойчо,и чакаме да си преместим багажа във Витарата.

Ето я и нея,а Манол прави намеци на Кръци

Е,тръгнахме,Стойчо беше споменал,че предния ден при Офроуд състезание с един приятел му е паднал предния номер във Поповска река,решихме да погледнем,и ако е там с високите ботуши да нагазиме и да го извадиме.

Е,Манол го видя,и веднага пратихме черноработника да нагази,като го стимулирахме с информацията,че предния ден е било скъсано едно Голди в района

както се вижда,Кръци реши че това е карта с описание на местоположението на Голдито,ама уви
беше номера

После с приведен и нещастен поглед се върна нагоре с номера,и без воблер-абе важното е,че намерихме номера и нашия номер се получи:-)

Номера си заспа на мястото.

После имаше малко офроуд показно със 5 човека в колата
такова нещо не бях виждал,камо ли да участвам в него.....
Най сетне стигнахме на новия участък на реката,който лятно време държи много риба,но уви днес не ни беше късмет.
С първо хвърляне усетих удър,ама не се закачи,с второ си скъсах ловячката от предния ден,и докато сменях с такава със зелено тяло,прас-на Ванката му удари на едно Джако
хубав клен.

Местата.

Тамън си скъсах и втората ловячка от миналия ден,смених,хвърлих там дето Кръци метка цялата гама на Голди и прас:

Тука Кръци така му се вдигна адреналина,че ми е отрязал главата

Тък в ена дънна яма Кръци опущи един сомляга с фидерчето си,наречено от него спинингарка

Манол и Ванката демонстрират близост

Резултата от втория излет:
Стойчо-изпуснат огромен клен.
Кръци-изпуснат сом и един клен,хванато едно расперче 37см(добре,че тури блесна,та да хване и той завалията:),и както се очакваше си го взе за вкъщи).
Манол,май само с няколко гелета.
Ванката-1 клен
Аз -едно расперче 34см.
Тръгнахме си,понеже имахме резервирана маса,пък и Манол искаше да чуе прегракналия глас на Преслава:lol:
2 снимки,преди да оставиме част от компанията-аз и Кръци отидохме да спим,че път ни чакаше наследвашия ден.

Наследващия ден купона продължи по-пътя за столицата с част от женската компания от предната вечер.
пп..Спукахме Кръци от бъзици,а доброто изкарване дължим на Ванката,Манол,Стойчо-БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА.
Е,посрещнаха ме Попето и Манол,разменихме си по няколко целувки,и с Манол отидохме да се преоблека.Попето отиде направо на реката(да не се немине случайно да не хване преди нас

Понеже небяхме предвидили ураганния вятър и ниските температури споходили го,Манолчо ни даде по едно якенце

Облякохме се,Викнахме и Ванката,и беж на реката,както се и предполагаше Кръци беше пообиколил перспективнитв места.Ама нъц,на воблер не кълвеше

Първо мятане и:

Попето как реагира ли:

Реши да ми се разсърди,че съм хванал риба,и тамън забегна нанякъде,и:

И Ванката успя да извади едно разперче 30-40см,това беше стъмни се,още няколко снимки на отбора и айдеееееее........

Попето:"чекай да си взема въдицата,иначе съм грозен".

Викам"Айде бре Кръци,нема да станеш по-убав"

Те това е,за 3 часа риболов в много трудни условия и риби,+расперчето на Ванката,то беше пуснато.
После ядохме сандвичи,и висяхме в едно "кафене"-бати силната музика......още ми кънти главата

Нунахме-е,само аз щото Кръци немогъл да спи,некъв до него хъркал много

Събудихме се къде 10часа,отидохме да апнеме пак сандвичи,а у града беше се преселила цяла България

Кръци,Кръци,Кръциииииииии:-)

Те ни тука с Бай Манол.

После пийнахме по сокче,разбрахме се със Стойчо да ни вземе с А6-цата от Манол.-тука вече сме пред къщата на Стойчо,и чакаме да си преместим багажа във Витарата.

Ето я и нея,а Манол прави намеци на Кръци

Е,тръгнахме,Стойчо беше споменал,че предния ден при Офроуд състезание с един приятел му е паднал предния номер във Поповска река,решихме да погледнем,и ако е там с високите ботуши да нагазиме и да го извадиме.

Е,Манол го видя,и веднага пратихме черноработника да нагази,като го стимулирахме с информацията,че предния ден е било скъсано едно Голди в района

както се вижда,Кръци реши че това е карта с описание на местоположението на Голдито,ама уви

После с приведен и нещастен поглед се върна нагоре с номера,и без воблер-абе важното е,че намерихме номера и нашия номер се получи:-)

Номера си заспа на мястото.

После имаше малко офроуд показно със 5 човека в колата

Най сетне стигнахме на новия участък на реката,който лятно време държи много риба,но уви днес не ни беше късмет.
С първо хвърляне усетих удър,ама не се закачи,с второ си скъсах ловячката от предния ден,и докато сменях с такава със зелено тяло,прас-на Ванката му удари на едно Джако

Местата.

Тамън си скъсах и втората ловячка от миналия ден,смених,хвърлих там дето Кръци метка цялата гама на Голди и прас:

Тука Кръци така му се вдигна адреналина,че ми е отрязал главата

Тък в ена дънна яма Кръци опущи един сомляга с фидерчето си,наречено от него спинингарка

Манол и Ванката демонстрират близост

Резултата от втория излет:
Стойчо-изпуснат огромен клен.
Кръци-изпуснат сом и един клен,хванато едно расперче 37см(добре,че тури блесна,та да хване и той завалията:),и както се очакваше си го взе за вкъщи).
Манол,май само с няколко гелета.
Ванката-1 клен
Аз -едно расперче 34см.
Тръгнахме си,понеже имахме резервирана маса,пък и Манол искаше да чуе прегракналия глас на Преслава:lol:
2 снимки,преди да оставиме част от компанията-аз и Кръци отидохме да спим,че път ни чакаше наследвашия ден.

Наследващия ден купона продължи по-пътя за столицата с част от женската компания от предната вечер.
пп..Спукахме Кръци от бъзици,а доброто изкарване дължим на Ванката,Манол,Стойчо-БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА.
Спининг риболов и мухарство
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: 28 и 29.03.2008г-В търсене на голямата риба с Бай Манол.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Страхотен репортаж
браво
.

Никога на колене пред когото и да е.
Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
браво браво направо си е за завист!!Успехи и занапред!!

Където качеството е от значение!
- cani
- вече хвърля и на тежко
поздравления за успешния излет и добрия улов

- Local
- учете се от него
Направо ми се зави свят от снимки и подробни описания. Евала!
Клавиатура риба не лови!!!
- petro_op
- ще става разбирач

- Николай Неделков
- учете се от него
Брей , брей , брей
Ефала братчет 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво колега като гледам снимките и готиния излет се прокрадва лекичко една спортна завист в мене ама тва си е!Евала!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ух , в самото начало се бех попритеснил че Кърци нема да го видим сниман цел , я рамо , я на полвинка , ама увпоследствие ми мина 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- фен клуб-скобар
еваля еваля страхотно и аз го изживях това. И на следващите излети пак така да снимаш и да качввваш

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- indalo
- фен клуб-скобар
Изби рибата с този репортаж.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- d_a_m_i_a_n_o_v_
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Баси гадината,драсни нещо бреsaksi написа:Аз си мълча.

Благодаря ви момчета,щом ви хареса репортажа,ще пускам и друг път.
Спининг риболов и мухарство