Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кая из Варна
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Кая из Варна
Колеги, бихте ли ми дали информация, ако някой е ходил из Варна за кая...Какъв е резултатът и къде? Защото утре, мисля да отида да пробвам как е положението, но се чудя къде! Благодаря Ви, предварително!
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Кая из Варна
Из Варна кая има само на борсата.Иначе по Варненското Черноморие има места.Аз последно ходих до яхтеното пристанище на Златните.Имаше доста хора и хубави парчета,но понеже кълваха на рядко,тръгнахме за Калиакра.На вълнолома недей да ходиш,някой от колегите вчера,или оня ден беше там и не беше доволен.На трета буна по дупките и малко навътре от камъните има рибки,вече започнаха да излизат.Колегите ловиха на пилешко месо,но и на бяла мида и рибка става.
На Аспарухово можеш да пробваш на бяла мида с малки куки,има малки попчета бол!
На Аспарухово можеш да пробваш на бяла мида с малки куки,има малки попчета бол!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ами...незнам.. благодаря ти за информацията .. аз мислех на 3та буна или на Аспарухово да отида .....някой, ако има информация за там... 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Явно...никой не е пробвал! Ами аз ще пробвам утре и ще видим....ще сложа снимки 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Вчера ходих..........ама на капанчето срещу втора буна! Решихме да отидем да хапним до морето и да видим рибарите. Имаше 5-6 коли спряни на буната. Отдалеч до колкото видях всички хвърляха за кая. Само един беше смелчага и хвърляше на бомбарда (По това време?). Не отидох до буната да видя как е...защото докато хапвах и пиивах...колите станаха 3. Колегите се разотиваха. Сигурно са хванали много риба и си отиват? или пък не са хванали нищо и си тръгват?
. По-скоро второто. Аз не видях никой да извади нещо (доколкото виждам от далеч). Абе като цяло...положението беше зле. Ама то и вчера едно гадно време......вятър...дъжд. Може би, ако беше както в събота топло, щеше да има повече рибари...а за успехи незнам.
Снимка

Снимка
-
- новобранец
- Обратна връзка:

-
- новобранец
В момомента не си спомням кога си писал и за кога питаш, но желая да споделя с риболовците във варна, че днес събота времето беше прекрасно и удовлетворих на каприза си дори за малко да хвърля въдиците в морето. В 14.20 часа бях в яхтеното под гранда и до 18.00 часа ловихме от готините почета, които се намираха там. Кълването не беше динамично, но не можеше да се скучае. Към 15 ч. вървеше доста добре и добри екземпляри -дори едри стронгили и два лихнуса, след това към 17.00ч. . Като цяло улова е 1,8 кг. Желая на слука на всички!
-
- новобранец
Аз бях ня 18.4.2008г на канала (под моста) и излизаха добри парчета.На миди;скариди и торен червей.
Не се чудете бе хора, люляка цъфна и кая има бол
. А места където се лови, от Варна до Балчик все буни има и все на някое место ще се улучи.

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега се прибрах от разходка с колелото.Ето прясно инфо.
Първо отидох до буните.На първа буна вадят слабо попчета с директните телескопи,на втора нямаше пукнат човек,на трета същото като на първа,само дето имаше един оптимист,хвърлил за калкан.На буната на Почивка имаше доста коли,ама мисля,че не на рибари.
На вълнолома имаше доста народ,всички за попчета,но пак слаба работа.
Морето е станало на компот,яки вълни,голяма каша.Много силен северен вятър.
Първо отидох до буните.На първа буна вадят слабо попчета с директните телескопи,на втора нямаше пукнат човек,на трета същото като на първа,само дето имаше един оптимист,хвърлил за калкан.На буната на Почивка имаше доста коли,ама мисля,че не на рибари.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами Камене,то Варненска работа.Пак чакаме хубаво време.Ама много дълго се задържа този път салантията.Камбата написа:Сега се прибрах от разходка с колелото.Ето прясно инфо.