И аз си купих фидерче.

Модератор: Paublo_Eskobar

boby
новобранец
новобранец

И аз си купих фидерче.

Мнение от boby »

Айде и аз се запалих по този вид риболов.Пръта е карбон 2 + 3 секции 3.9 м,16 водача,акция 120 гр. Big Bull Feeder на Globe.Само транспортната дължина му е мааааалко големичка 1.67 м. Ма ко да прайм шъ сменями и колата щом трябва. :mrgreen: :mrgreen: Бях се наточил да направя няколко пробни замятания,ноооо за лош късмет заваляяяя.
Нищооо продължаваме с обучението и гледането на филми. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Re: И аз си купих фидерче.

Мнение от tetko »

Да ти е честит.
Много и все големи риби да вадиш с него.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Да ти е честито колега. Когато порасна и аз ще си позволя едно .Ма трябва да хвана някой да ме учи.
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Да ти е честит ! По- едри да ги хващаш и по- често да го вдигаш ! :D
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

Честито колега аз сега навлизам във риболова със фидер ! :wink:
CARP FISHING :fishing9:
boby
новобранец
новобранец

Мнение от boby »

Тъйййй сега да кажа за сефтетоооо.А то беше :finga: :finga: .Тъз картинка малките да не я гледат. :mrgreen:
И тъй вчера рано сутринта наличният състав на първа риболовно-изтребителна дружинка от N-ски вход от N-ският квартал се телепортира успешно на яз. Съединение - предишен Бистра. Комшията от 1-ят етаж с 3 дънни и 1 плувка, комшията от 5-ят етаж с 3 фидера, моя скромност с 2 дъна и 1 фидер и зетят с дъно и плувка. След развръщане на оружията, на фидер се метна 1 добра червеноперчица, на комш. с дъната също и си викам е ся вече съм аз. Да ама не. Две клъввания и двете фалстарт. Нищооо викам си аз ся са учааа. Втори пакет ван дер Енде измятах,няма никой. Странна работа хищникът да не налита на жива рибка,раците да не пипат белият или торният червей? Хм. Комшията с фидерите(тоя е виновен,той пална клечицата в пещерата и ма обрече на вечен огън) и той нещо нервен. Бърка разни манджи,фърля,сменя монтажи,чеше се дет не го сърби и се чуди кво стааа. И излезе един зверски вятър,вдигна вълни,взе да блъска брега да прави пяна. Абе неприятно. До 12 ч. още 1 червеноперчица и 5 маломерни костурчета, и още по силен вятър. Аз нищо. Не издържах и казвам: момчета аз паля телепорта и се изнасям към гьолчето на Трапище или на Бели Лом. В 13.30 бях на Бели Лом. Питах 1 семейство за обстановката, а тя била крайно незадоволителна,от сутринта нямало даже кълване. Вятър мааалце по поносим. Още 2 часа минаха в обучение по замятане с фидера и в 15.30 газ към Разград. И като направя равносметка на два големи язовира да не кълве явно напрегнатото международно положение и високите цени на олиото са виновни. Датата също, мчи то било 13 - ти . :smt005 :smt005 За правописните грешки шма извинити убачи съм ф дипресия :drinkers:
baralya
новобранец
новобранец

Мнение от baralya »

Ако беше хванал много щях да пиша -- Късмета на начинаещия
ама сега ... и да не вземеш да се откажеш !!! фидера си е чудесен риболов ама нещо гледам един пакет втори пакет много храна бе човек
в заключение датата е виновна ! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”