Все пак е нещо!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Все пак е нещо!

Мнение от майсторчето страхил »

Днес както по голяма част от времето бях по работа в г.Бяла-Русенско, и научих добра новина.Говореше се за голяма хайка по р.Янтра през съботния ден от ИАРА ,при която са изловени ЦЕЛИ 5 браконера.Макар и само толкова това е по добре от нищо,като знам за какво ставаше дума в района.Всъщност знам от извора че тази хайка е провокирана от един телефонен разговор на един съвестен, и възмутен наш събрат риболовец на когото му писна безнаказано да браконерстват около него.Хвала на такива БЪЛГАРИ !!!
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
kreator
новобранец
новобранец

Re: Все пак е нещо!

Мнение от kreator »

:smt038 :smt038 :smt038 :smt038
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

Да не ти казвам какво беше събота и неделя на р. Камчия (под село Манолич). Бракониер ,бракониер, и до тях още поне 70-80.Чак по едно време и с лодки влизаха да пускат мрежите.Абе УЖАС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ще те спукам,рибо!
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

martu написа:Да не ти казвам какво беше събота и неделя на р. Камчия (под село Манолич). Бракониер ,бракониер, и до тях още поне 70-80.Чак по едно време и с лодки влизаха да пускат мрежите.Абе УЖАС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Колега, точно местата около село Манолич са толкова далеч от подразделениятаа на ИАРА и от Шумен и от Бургас и от Сливен ... "Бог високо Цар далеко" ... мамка им бракониерска ... :axe: :axe: :axe: ...ама да не оспамваме темата на колегата ....
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Няма нищо, затова е форума ,да се чуват мнения от всички, независимо за какво става дума.Щом ти тежи нещо кажи го за да ти олекне.Сестрами която е дипломиран психолог казва , по добре псувай на воля ,отколкото да го държиш в себе си.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Пресни новини от ИАРА:

http://www.nafa-bg.org/BG/Read.php?id=889

8) 8) 8)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”