Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тлъсти уклеи
- Николай Неделков
- учете се от него
Тлъсти уклеи
Излета не е много за успешни , даже шич не е , ама понеже не съм хващал до сега такива уклеи реших да се похваля , а и Емо Василев ми каза преди няколко дни да пиша днес в УСПЕШНИ
Та около 8:30 бях на яз.Мещица , мислех да ги пробвам там където Сакси ги наскуба

но се отказах и реших да ги ловя тук:

След като за 2 часа излезе само един малък костур , хванат от мойта рибарка

се преместихме на стената. Пак захранване и чакане ...

Да но този път чакането не беше дълго , беше закован едър уклей и пак не бях аз риболовеца
Започна да кълве стабилно , но 2/3 рибитe се откачаха на кука №14 и смених на №10. Сега вече нямаше грешка. Повечето риби бяха ей такива мутанти:

като имаше дори 4-5 много по-дълги и по-дебели от тоя
Към 12 задуха много гаден насрещен вятър и с плувка 0.5 грама не беше особено приятно хвърлянето , а пък на по-голяма изобщо нещеше да пипне
Е постояхме до 13:00 и си тръгнахме. Мойта приятелка с 3 хванати риби , аз с петнайсетина. Имам "спецялно" мнение за рибите от тоя язовир , за това уклея уцели днес промоцията и се върна обратно във водата ...

П.С. дълго ще се зачудя преди пак да отида на тоя язовир. Риба има , ако знаете само какви кленове скачаха
уклея е колкото шише от минерална вода от половинка , има едра каракуда , ама пътя е нещо нечовешко , незнам другите от къде минават и какво мислят за пътя , ама аз не съм очарован , добре че тръгнах с оф роуд машината - GOLF 2 с пернишка регистрация та нямаше проблеми 

Та около 8:30 бях на яз.Мещица , мислех да ги пробвам там където Сакси ги наскуба
но се отказах и реших да ги ловя тук:
След като за 2 часа излезе само един малък костур , хванат от мойта рибарка
се преместихме на стената. Пак захранване и чакане ...
Да но този път чакането не беше дълго , беше закован едър уклей и пак не бях аз риболовеца

Започна да кълве стабилно , но 2/3 рибитe се откачаха на кука №14 и смених на №10. Сега вече нямаше грешка. Повечето риби бяха ей такива мутанти:
като имаше дори 4-5 много по-дълги и по-дебели от тоя

Към 12 задуха много гаден насрещен вятър и с плувка 0.5 грама не беше особено приятно хвърлянето , а пък на по-голяма изобщо нещеше да пипне

П.С. дълго ще се зачудя преди пак да отида на тоя язовир. Риба има , ако знаете само какви кленове скачаха

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rapala_Team
- разбира нещата
Re: Тлъсти уклеи
браво Ники ей тва е уклей ! Като гледам телескопа дето го държиш на снимката май го имам същия 

CARP FISHING 

-
- ще става разбирач
браво !!!! продалжаваи и за напред така и с по сериозни риби УспЕх
- Николай Неделков
- учете се от него
Въдиците по всички снимки от днес са New Hunter-и директен 6м и боло 5м.Rapala_Team написа: Като гледам телескопа дето го държиш на снимката май го имам същия

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз ако съм пак ще отида, много хубаво язовирче ми изглежда
Действай!

Действай!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Чаушана винаги ми е бил супер симпатична риба и приятна за риболов!Като изкараш един несъмнено ще изкараш и още!Браво за излета!
TICA FAN
А да седиш в къщи по-добре ли е? 

-
- ще става разбирач
Отидете на яз. Бушляк колеги, и ще видите за какво става на въпрос. Там са уклеите мутанти, а не на градския Ники дето ги е хващал на Мещица. Там от бракониери аман.
- Николай Неделков
- учете се от него
инспектора написа:Отидете на яз. Бушляк колеги, и ще видите за какво става на въпрос. Там са уклеите мутанти, а не на градския Ники дето ги е хващал на Мещица. Там от бракониери аман.
Там верно са екста уклеите , ама още не са тръгнали хубаво. Началото на май до средата на юни излизат големите уклеи там

-
- новобранец
Поздравления за излета,следващия път повече.
Ако искаш ,приеми един съвет от аматьор като мен: за уклей от кука 14 премини поне на 16,
ако не на 18,мисля че рибата ти щеше да бъде повече
Аз с кука №14 и №10 ловя риби от кг нагоре!!!

Ако искаш ,приеми един съвет от аматьор като мен: за уклей от кука 14 премини поне на 16,
ако не на 18,мисля че рибата ти щеше да бъде повече

Само чекам събота да дойде!...
- emo vasilev
- сериозен играч
Браво за излета - другия път повече да хванете с момата !
Между другото защо не проба в Дивотинския залив - там би трябвало да го има повече , а и някоя каракуда можеше да те уважи !

Между другото защо не проба в Дивотинския залив - там би трябвало да го има повече , а и някоя каракуда можеше да те уважи !

- Николай Неделков
- учете се от него
tenerife22 написа:
ако не на 18,мисля че рибата ти щеше да бъде повече![]()
първо бях на №16 - почти не се закачаха , после на №14 2/3 се откачаха , а на №10 нямах риба , която да се откачи

Много е готин тоя гьол ма пътя верно си е кофти, поне миналата година(или по-миналата не помня щоото повече не стъпих там ще разберете защо) когато ходих за последно видяхме много зор. Та по повод миналогодишното ми ходене бяха ми казали тогава (беше по време на забраната), че гьола е разрешен отидохме с бащата и още един колега да похвърляме за уклей да разтоварим малко и гелдаме само нас ни няма, народ страшно и решихме да минем отатък стената дето няма хора. Тамън разпънахме и заметнахме и цъфнаха горските и си е.. м...., много кофти ситуация излезнахме бракониери и освен срамът щяха да ни пишат ебати актовете е размина ни се но и повече не го посетих тва място че си останах с кофти чуство. Ма като се връзваме на слухове така ще е. Та въпроса ми е как е положението с този водоем сега.
- Николай Неделков
- учете се от него
Не е арендован , трябва ти билет. Проверяват много често. През забраната не е позволен . В пернишко са позволени през забраната само 2-та утайника , езерото в с.Кралевдол и рудничните езера в околността 

Бях отпуска и не съм преглеждал нета та чак сега видях отговора. Благодарско!