Къде да заведа дребосъка около София ?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Deacon
новобранец
новобранец

Къде да заведа дребосъка около София ?

Мнение от Deacon »

Привет,
От доста време не съм писъл във форума. Нямах време и повод. От няколко дена малкия ме е заврънкал да ходим на риба (то на мен и по-малко ми трябваше де). На 6 години е, и ми се иска да отидем на не-платен водоем, където да може с неговата лична въдица ( 3м. директен) да се понакефи пак (миналото лято на 2 пъти той ме спаси от капото ).
Та сетих се за Волуяк (Мрамор) , знам че рибата там не става за ядене (ние и без това вече сме възпитани да пускаме улова, или поне част от него - като ми се яде риба си оставям малко) . Помня че преди даваше доста дребни каракуди там, още ли е така и има ли друга риба? Приемам всякакви съвети. Ако знаете и други места, които стават за малкия - казвайте. Ще ми се да не му доскучее от самото начало, а да се запали пак като миналото лято :twisted: . Ще ходим в събота (12.04).
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Re: Къде да заведа дребосъка около София ?

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Първото, за което се сещам е езерото на Панчарево! Рибата там си върви съвсем прилично, излиза предимно бабушка, но в гьола има почти всякаква риба. По цялото езеро има места, удобни за триметровия директен, аз ви препоръчвам района между банята и гребната база!
Успех!
Аватар
Deacon
новобранец
новобранец

Мнение от Deacon »

Dedy написа: По цялото езеро има места, удобни за триметровия директен, аз ви препоръчвам района между банята и гребната база!
Успех!
Много благодаря, не познавам добре панчарево, няколко пъти съм минавал от там и забелязах едно място, където винаги има струпани много хора, до някакъв парапет. Района за който говориш къде се пада горе доло? В началото (посока от София към Искър) или по-към средата. Питам защото съм неуверен като шофьор още. Забелязал съм че в началото има един сервиз или гумаджийница май, по- натам ресторант "Лебед", имаше и една отбивка (в дясно) , като спирка за автобуси с магазинче за риболов, след това имаше едно място където пътя става с 2 ленти (отделни) и после има отбивка за латеното (плажа). Ама къде точно има баня и къде е гребната база не съм забелязал. То по- ми е удобно на пънчарево, ама до сега (2-3 пъти) нищо не съм хващал там. Дано да го намеря мястото.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Местата за които говоря се намират в ляво и дясно от парапета, който си забелязал. Повече и по-удобни са местата, непосредствено след въпросния парапет, посока Самоков. Лесно ще ги видиш.
Аватар
Deacon
новобранец
новобранец

Мнение от Deacon »

Благодаря,
Деди, утре сме там ако котка не ни мине път. Едва сега ти изказвам благодарноста си защото имах много работа. А и шефа е един лош :evil: .
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”