Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Успешен до някъде..............
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Успешен до някъде..............
След дълго умуване къде да отида през тези почивни дни (от отпуската ми) реших ,че ще потърся платиките на моето любимо място

Отидох към 07.30ч и какво да видя нивото на язовира се смъкнало от миналата година поне с 15 метра
което много ме разочарова
наложи се буквално там където съм захранвал и ловил миналата година от там да седна и ловя
Както и да е имаше вече хора там и ловаха уклей и тук там някоя заблудена платика.

Започнах и аз да я търся прословутата и моя любима платика за риболов, но нещата не бяха никак розови
започнах с директният(8-ца) но дълбочина около 1.5-2.00 и никаква следа от платика тук там някой от големите уклей като на САПУНА (можех да напиша нова тема с продължение Тлъсти укелей 3)
Смених директният с мач-а , но нещата не се промениха много и не вървяха на добре и въпреки всичко на дъното се обади една едра баба и две горе-долу добри платички(от които с едната само се видяхме) за това и направих малко захранка за укей и продължих до края да си търся укейчето.
Резултата беше следният:

А истината е , че по вкусно от прясната риба НЯМА кой каквото иска да ви казва
направих си излета (за мен лично успешен и доволен) но се надявам след края на забраната да продължа миналогодишните си успешни излети на платики.
А ето какво му се случи на уклея:

Това е от мен надявам се да съм ви бил полезен с инфото

Отидох към 07.30ч и какво да видя нивото на язовира се смъкнало от миналата година поне с 15 метра

Както и да е имаше вече хора там и ловаха уклей и тук там някоя заблудена платика.

Започнах и аз да я търся прословутата и моя любима платика за риболов, но нещата не бяха никак розови

Смених директният с мач-а , но нещата не се промениха много и не вървяха на добре и въпреки всичко на дъното се обади една едра баба и две горе-долу добри платички(от които с едната само се видяхме) за това и направих малко захранка за укей и продължих до края да си търся укейчето.

Резултата беше следният:

А истината е , че по вкусно от прясната риба НЯМА кой каквото иска да ви казва

А ето какво му се случи на уклея:

Това е от мен надявам се да съм ви бил полезен с инфото

- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Успешен до някъде..............
браво! важното е че си си направил кефа !! Другият път повече !! НАсклука 

-
- разбира нещата
Много добре,направил си си кефа,разтоварил си!
Брашното за уклея го меша с червено пиперче/брашното задължително бяло/.Рибката получава примамлив златист цвят и невероятен вкус.
п.п.И пиши кой е водоема,на който си бил-за невежа като мен само снимков м-л не е достатъчен
Брашното за уклея го меша с червено пиперче/брашното задължително бяло/.Рибката получава примамлив златист цвят и невероятен вкус.
п.п.И пиши кой е водоема,на който си бил-за невежа като мен само снимков м-л не е достатъчен

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- Bob Nudd
- ще става разбирач
яз. Искърriibok написа:п.п.И пиши кой е водоема,на който си бил-за невежа като мен само снимков м-л не е достатъчен
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()

Явно му е още раничко на твоето място, но с оглед на ситуацията, си се справил отлично! Евала!
Тука няква надпревара по чаушани се заформи .. кои от кои по тлъсти
Много си е успешен излета даже .. другия път чаушаните да са колкото платиките .. е поне на дължина 

TICA FAN
Браво колега,ще тръгне и платиката но за жалост идва забраната.Кой е този язовир? 

яз.Искър. 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Нацепвай го адашче преди да го метнеш в тигана!
Явно тази пролет сме на тлъсти уклеи!
Браво!

Браво!
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Благодаря ви колеги за подкрепата
А що се отнася до кулинарията
и ще го цепна
Както има една приказка човек се учи докато е жив

от Dedy на Пет Апр 11, 2008 9:30 am
Явно му е още раничко на твоето място, но с оглед на ситуацията, си се справил отлично! Евала!
Да се надявам ,че следващият път наистина ще се е вдигнало малко нивото за да има къде да използваме тез директни телескопиот SONY на Пет Апр 11, 2008 12:01 pm
Тука няква надпревара по чаушани се заформи .. кои от кои по тлъсти Много си е успешен излета даже .. другия път чаушаните да са колкото платиките .. е поне на дължина

А що се отнася до кулинарията
от sapuna на Пет Апр 11, 2008 9:34 pm
Нацепвай го адашче преди да го метнеш в тигана!
Браво!
ще се коригирам следващият пътот riibok на Пет Апр 11, 2008 8:24 am
Много добре,направил си си кефа,разтоварил си!

Както има една приказка човек се учи докато е жив