Как е на Панчарево

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

gazarcheto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Как е на Панчарево

Мнение от gazarcheto »

значи там не съм ходил никога,а четеики форумите не ми е наи ясно какво има там 8)
Ама толкова много риба ти казвам. Хвърлиш-вадиш, хвърлиш-вадиш. По едно време нямах време да хвърлям и само вадех."
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Re: Как е на Панчарево

Мнение от RAMIREZ »

gazarcheto написа:значи там не съм ходил никога,а четеики форумите не ми е наи ясно какво има там 8)
Аз лично съм улавял само чевеноперки, а във форума съм виждал колеги които са хващали шарани и речни кефали (на блесна ''моска'' сребриста на червени точки), предполагам че и ти си прочел че има почти всякаква риба, но моето инфо се изчерпва до тук.В събота мисля да отскоча до там ако не вали и ще пиша!
Изображение
gazarcheto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gazarcheto »

значи ще чакам да пишеш..пък каквото доиде 8)
Ама толкова много риба ти казвам. Хвърлиш-вадиш, хвърлиш-вадиш. По едно време нямах време да хвърлям и само вадех."
gazarcheto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gazarcheto »

днес на рожденият ми ден си прекарах страхотно :) начешах крастата :) наистина има много риба в това езеро,поне на мен така ми се стори!уклеят кълвеше постоянно и тук там по някоя..според мен бабушка..за други червеноперка,и аз не ги различавам :) !някои може ли да ми каже каква хищна риба има?някои от дребните бяха сериозно наранени... :)
Последно промяна от gazarcheto на Нед Апр 13, 2008 9:54 pm, променено общо 2 пъти.
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

Първо - Честит рожден ден , жив и здрав и всичко няй-хубаво ти пожелавам:smt023
За съжаление не успях да отскоча до Панчарево, но както виждам ти си успял и си доволен.Каде се беше позиционирал?
Колкото до хищната риба, май трябва да има бяла риба и шука - за бялата съм сигурен понеже във форума не си спомняко кой колега беше хванал доста прилична , но вечерта към 2- 3 часа до колкото си спомням.Иначе на жива рибка илиза костур понякога.
Изображение
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

gazarcheto написа: !някои може ли да ми каже каква хищна риба има?някои от дребните бяха сериозно наранени... :)
КОРМОРАН се нарича тая гад...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
gazarcheto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gazarcheto »

Ми знам ли как да ти обясня каде бях..като за първи път съм там :) имам фото,ама трябва да пооправя малко размера на снимките защото са големички :) сега ще пробвам да кача,иначе другият уикенд пак ще съм там,дано само е разрешено :)
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”