Нова придобивка (воблерче)

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
vek0
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Нова придобивка (воблерче)

Мнение от vek0 »

Здравейте колеги !Знам , на темата не й е тук мястото ,но какво д се прави:
1111.JPG
1111.JPG (12.02 KiB) Преглеждано 1494 пъти
Та по същество! Днес си купих ново воблерче :arrow: :arrow: :roll:
34545.JPG
34545.JPG (7.85 KiB) Преглеждано 1494 пъти
435345.JPG
435345.JPG (6.08 KiB) Преглеждано 1496 пъти
Купих го най-вече за улов на кефал и костур.Добър ли е изборът ми според вас ! Ако някой го има (или подобен ) нека сподели дали има успехи на него.Големината му е малка -около 2 сантиметра .И още едно въпросче .. :arrow: Нужно ли е на воблер с такава големина да слагам метален повод (ако нямам плетено влакно).

п.п: Незнам дали подфорумът "Изкуствени примамки" е така направен ,че да не могат да се прикачват файлове,но ако не е така да го оправят или ако така трябва да бъде да ми местят темата направо там...!
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Нова придобивка (воблерче)

Мнение от SONY »

Честито!Такива по обли воблери съм слушал , че са идеални за кефал по река.Не практикувам много подобен вид риболов.На коя река смяташ да го връткаш? :roll:
TICA FAN
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Като гледам воблерчето е нечия имитация на Йо-Зури Шнап Биймс . Оригиналните си ловят кефал и пъстърва без проблемно ама за това можеш ти да кажеш след като го пробваш ! Не , не ти трябва метален повод за този воблер !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

vek0 написа:Здравейте колеги !Знам , на темата не й е тук мястото ,но какво д се прави:
1111.JPG
34545.JPG
435345.JPG
Купих го най-вече за улов на кефал и костур.Добър ли е изборът ми според вас ! Ако някой го има (или подобен ) нека сподели дали има успехи на него.Големината му е малка -около 2 сантиметра .И още едно въпросче .. :arrow: Нужно ли е на воблер с такава големина да слагам метален повод (ако нямам плетено влакно).

п.п: Незнам дали подфорумът "Изкуствени примамки" е така направен ,че да не могат да се прикачват файлове,но ако не е така да го оправят или ако така трябва да бъде да ми местят темата направо там...!
Колега от каде си го взе точа чудо - каква цена и има ли други разцветки?
Изображение
Аватар
vek0
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vek0 »

RAMIREZ написа:
vek0 написа:Здравейте колеги !Знам , на темата не й е тук мястото ,но какво д се прави:
1111.JPG
34545.JPG
435345.JPG

Колега от каде си го взе точа чудо - каква цена и има ли други разцветки?
Ами воблера е малък 1-2 см. Взех го от едно магазинче - "Щука" ! Струва 3.50 лв . Още не съм хващал риба на него ,но му пробвах играта няколко пъти.Осттава само да го севтосам >>!>! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”