убихме я

Модератори: bobopeli, sapuna

slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

убихме я

Мнение от slivnalia »

Колеги преди малко се прибирам от Жребчево там бяхме от вчера следобед , след консултация с grandal разпънахме в района на "Боклуците"до едно заливче дълбочина около 1 метър на земен и на бял на плувка и дънна няма значение убихме платиката.Няма да си изкривявам душата въобще не спазих законните 3 килограма :? :? :? .Доста едри платики няколко червенопери ,явно вече влиза там да си хвърля хаивера
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: убихме я

Мнение от Николай Неделков »

Поздравления за ПЛАТИКАТА :D
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

nikejo !
ЛУД Е НА ТЕМАТА ПЛАТИКИ !
Надявам се аз с помоща на колеги да му начешим крастата :))))
След 1 юни ! го поемам аз :))
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

След 1-ви юни съм с MITKO70 по яз.Искър :lol: Към средата/края на юни съм при теб :lol:
Но да не разваляме темата на колегата :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Браво за добрият риболов!По заглавието можем да си правим изводи,че сте си прекали перфектно.Поздравления :smt023
nikejo написа:След 1-ви юни съм с MITKO70 по яз.Искър :lol: Към средата/края на юни съм при теб :lol:
Но да не разваляме темата на колегата :wink:
Епа вземете и мене да хвана и аз една платика да се снимам и да се накефа!Аре пък аз ще се пробвам да ви оредя с по един Лин :roll:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Колега на боклуците в ляво малкото заливче там ли? Но може и да не е там щото там е към 4 метра дълбоко - там бяхме преди 3 седмици ана голям вятър и много студено и въпреки това излезе доста едра платика и червеноперки.
koli4ka105l
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koli4ka105l »

и ние я отрепахме там сега се прибирам от жрепчево
ас риба не иам иам рибица
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Браво за успешния излет, аз не мога да се похваля. Но след като си бил там я кажи за шарана , серкметата и търмъците.
serafim
новобранец
новобранец

Мнение от serafim »

Какво да каже ........на стърв не е хванал нищо !!!Там ловяха само на тройки !Ние за цял ден в събота имаме три червеноперки!Около нас колегите също нищо не ловиха!
СЕГА СЕ ХВАЛЯТ С УСПЕШЕН РИБОЛОВ А ПОСЛЕ ЗАЩО НЯМЯЛО РИБА :evil:
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Възможно е да, но нека той да каже понеже ние в дълбокото си я ловихме на стръв, писал съм по тази тема вече.
Troli

Мнение от Troli »

Убиха я,но на дране! :wink: Преброих 14 тармъкчии! :shock: Риболовци немаше! :shock: Нека се наядат! :D
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Не завиждайте колеги!Войводите винаги сме най-добрите :D А за Стоян гарантирам,че е ловил само на стръв бял червей :!:
Troli

Мнение от Troli »

Споко,нема кой да ви завиди! :D :D :D Тука на Искъра нема такива тармъкчии.Познай защо?Ако знаеше такъма за платика,нема да я търсиш на 1м. дълбочина.Като знам неприятния вкус на платиката га се мръсти ми е жал за вас. :D Като бракониерствате,поне си трайте или се хвалете на комшиите! :D
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Браво градски !
А аз тук прежалих един уикенд !
Не спря да вали цяла седмица и в неделя цъфна слънце.Но за язовира и дума не можеше да става да се ходи .Щяхме да закъсаме в калта.Наобиколихме 2 дупки тук наблизо,но от риба и помен нямаше.Интересно защо.На язовира високопланински ,където трябва да е по студено се късаше да кълве ,а тук долу в ниското от рибата още помен няма.Реката беше цялата в кал и нивото дигнато с 3 метра,затова не ставаше за риболов.Иначе в дупките водата бе бистра,но и риба не се мяркаше.
Ох как ми се лови платика...от години не съм ловил.
Стоянчо с кой беше там ,ако не е тайна .Някой войвода ли беше.Доколото разбрах Грандал не е бил с теб ?
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

serafim написа:Какво да каже ........на стърв не е хванал нищо !!!Там ловяха само на тройки !Ние за цял ден в събота имаме три червеноперки!Около нас колегите също нищо не ловиха!
СЕГА СЕ ХВАЛЯТ С УСПЕШЕН РИБОЛОВ А ПОСЛЕ ЗАЩО НЯМЯЛО РИБА :evil:
Еи колега много слабо ме познаваш,не ти отговорих до сега защото нямах нет.Едно ще ти кажа които ме познава знае че от дъното на душата си мразя браконерството затова не даваи такива квалификации бе!!! Знаеш ли който може го може това е истината колега. :D :D :D А това че ти него можеш си е твои проблем,платиките наистина бяха пълни с хаивер и ги ловихме на 60 см до 1 м бои на земен и основно на бял,така че успех следващият път и не си дави мъката като нападаш другите . УСПЕХ (страшно ме обиди да знаеш)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”