яз.Кастел 11.04.

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

яз.Кастел 11.04.

Мнение от HarryCarp »

Пристигнах със семейството в четвъртък към 18:00.Лесно се справих с намирането на язовира.Като пристигнах на мястото, въпреки че бях гледал снимни в сайта на язовира ми стана много густо от гледката.Единствено метеорологичните условия не бяха на наша страна.Предните дни бяха паднали обилни валежи и водата беше доста кална.И това малко ми развали настроението, понеже бях с две плувки и един фидер.Но надеждата умира последна.Докато жената и децата оправяха багажа в бунгалото и правеха салатата, аз реших да пробвам за час късмета си.Нищо не бутна. :oops: Вечерта подобаващо - ракийка, салатка, вечеря, биричка, мезе и т.н.На сутринта жената рано ми помогна да се настаня до водата с всичко необходимо и започна великото чакане.Но отново нищо.И то цял ден, стоях докато мръкне, но уви. :oops: :oops: :oops: Просто пълно капо.Времето беше променливо и преваляваше, и по този начин ме правеше на маймуна с гипса, но какво да се прави.Пробвах на всичко с което разполагах, но нямаше и побутване нито на плувката нито на фидера. :oops: :oops: :oops: Иначе маломерни риби играеха в приткача и близко до отсрещния бряг.
Много доволни останахме от условията които предлагат в бунгалото.Телевизор, хладилник, печка, чаши, чинии и дори съдомиялна машина :D .Малка верандичка за ракияката и изобщо всичко беше 6+.Ето и малко снимки от телефона, а по късно и от цифровия, като ги кача на компа:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
И не на последно място :D :D :D
Изображение

По късно ще има и още снимки, на бунгалото и обстановката през двата дни прекарани там.Между другото и друг колега нямаше удар през петъчния ден :cry: :twisted: Късмет кво да правиш.И въпреки всичко това е един от най-приятните ми неуспешни. :D. В събота сутринта към 9.00 ч. тръгнахме за Г.Оряховица за юбилея на тъста ми и на язовира оставихме трима колеги да тренират за състезанието което ще се провежда на 3 и 4 май на яз.Кастел /риболов с щека/ щели да участват 22 отбора.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: яз.Кастел 11.04.

Мнение от kalkan4o »

Не се коси колега, не си сулчил време, а и като гледам подготовката ти не е била от най-сериозните :wink: .

Следващият път ПОВЕЧЕ :D !
За бракониерите само слънчаци :lol: !
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Доколкото знам там вече е научен на протеинки.Кажи нещо за монтажи,стръв.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

Хвърлях на три вида царевица които имах и другото беше торен.Две на плувка и един фидер, но нищо.Управителя смята че е от многото кал която е влязка от дъждовете, а и при големи валежи и доста храна влиза в язоририте.
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Не знам дали е от калта,тази година ходих вече 2 пьти.Пьрвият пьт капо,а вторият 1 шаранче около килото :mrgreen: :mrgreen:
Стрьв имах всякаква,протеин ,червеи бял и торен, жито и царевица.Неще,неще и като каже да спре,нямам думи :mrgreen: :mrgreen: А миналата година рекорда ми беше 46шаранчета от 700 до кило,кило и половина.Общо взето под 10 броя не сьм падал там,ама тая година ньцки,неще и това е.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

То от протеиново топче, до протеиново топче може само формата да е приликата :wink: .Има и такива ялови дни, в които каквото и да направиш рибата просто не яде.Не губете кураж, иде следващия тираж :D . Тая година и аз съм го заплюл тоя язовир и ще направя 2-3 излета по 3-4 дена :) .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
svetbotew
новобранец
новобранец

Мнение от svetbotew »

в рамките на 3-4 години имам поне 30 излета на Кастел. Било е от скъсан живарник(разбирай препълнен) до пълно капо, независимо от условията-време,стръв,монтажи. не губете кураж, ще се оттули работата. по време на забраната си работи. успех
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Хубаво язовирче изглежда,надявам се и аз да го посетя тая година.Ще оспамим малко темата,ама квото станало-станало.И да пишем,и да се вайкаме.Кажете сега има ли наистина пъстърва,или не?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Камбата написа:.Кажете сега има ли наистина пъстърва,или не?
Малко е избегала.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

На тоя язовир ,пьстьрва няма и никога не е имало :(
А иначе е достатьчно чист ,и си мисля че би се развьдила успешно.
Но на този етап на 100% ,няма.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”