Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.тракиец
Модератор: Paublo_Eskobar
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.тракиец
диадото се варна преди малко от там.със 10кила риба, много едри червеноперки, и много добри кефали излиза ли.
-
- ще става разбирач
Re: яз.тракиец
тоя язовир съм го зачеркнал от картата, това е най коварния язовир и супер прехвален\ отиваш и разбираш че всичко не е точно така както си очаквал-хора много а риба- абе каква риба? там бракониерите са му разказали играта- сериозни екземпляри труно, даже невъзможно да се хванат
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
колега мнението си е твое?? няма да спора със теб аз сам доволен от тракиец , на перо без риба от там несам се вращал.специално ? точно преди забраната, на реката ги отрепаха кефалите и каракудата.и се хубави екземплиари.сажалявам само че бях на работа на 24 и небях там да документирам риболова, просто посли ядох рибата.
- Zako
- ще става разбирач
Аз от 10г. съм редовен на Тракиец. Не знам за какви сериозни екземпляри говориш, но ако изключим шарана другите видове са точно най-сериозните екземпляри от всички язовири наоколо.konty написа:тоя язовир съм го зачеркнал от картата, това е най коварния язовир и супер прехвален\ отиваш и разбираш че всичко не е точно така както си очаквал-хора много а риба- абе каква риба? там бракониерите са му разказали играта- сериозни екземпляри труно, даже невъзможно да се хванат
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
-
- научил се да хвърля
Здравейте, колеги!
Имам два въпроса този язовир платен ли е (ако е колко?)и къде се намира горе-долу аз ще си го намеря на картата? Благодаря предварително и успех колеги!

Имам два въпроса този язовир платен ли е (ако е колко?)и къде се намира горе-долу аз ще си го намеря на картата? Благодаря предварително и успех колеги!

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
konty написа:тоя язовир съм го зачеркнал от картата, това е най коварния язовир и супер прехвален\ отиваш и разбираш че всичко не е точно така както си очаквал-хора много а риба- абе каква риба? там бракониерите са му разказали играта- сериозни екземпляри труно, даже невъзможно да се хванат

Е, има бракониери но има и риба!
лятото бъкаше от червеноперки, сега незнам как е.
---------:oops:
-
- научил се да хвърля
Караш посока Хасково от Пловдив,наГорски Извор завиваш на дясно и кам 30кмstocher написа:Здравейте, колеги!
Имам два въпроса този язовир платен ли е (ако е колко?)и къде се намира горе-долу аз ще си го намеря на картата? Благодаря предварително и успех колеги!![]()
![]()
ПУКАМИ НА ШАПКАТА,КЕФА НЯМА ЦЕНА
-
- научил се да хвърля
Не е платенcvetelinmitov написа:Караш посока Хасково от Пловдив,наГорски Извор завиваш на дясно и кам 30кмstocher написа:Здравейте, колеги!
Имам два въпроса този язовир платен ли е (ако е колко?)и къде се намира горе-долу аз ще си го намеря на картата? Благодаря предварително и успех колеги!![]()
![]()
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ами на перо 500-600г червеноперка си е добър екземпляр.както и кефал 700-800г до кило също.но секи си има мнение по въпроса.
през забраната не е ли забранено да се ходи ? 

-
- научил се да хвърля
забраненоеMAGNUM_89 написа:през забраната не е ли забранено да се ходи ?
[quote="chestarfield"]ами на перо 500-600г червеноперка си е добър екземпляр.
Ама сега по колко излизат лятото бяха 200-300 грама!
Ама сега по колко излизат лятото бяха 200-300 грама!
- Zako
- ще става разбирач
Това е единия маршрут, но пътя е в ремонт и не се знае докога. Другият е пътя за Кърджали през Асеновград. Като стигнеш разклона Кърджали - Хасково преди с.Черночене завиваш на ляво за Хасково. След 2-3 км стигаш до разклон, където се включва пътя посочен от колегата. Там може да завиеш на ляво и да отидеш на язовира под селата Петелово и Караманци, или да продължиш на право и да минеш през Николово.cvetelinmitov написа: Караш посока Хасково от Пловдив,наГорски Извор завиваш на дясно и кам 30км
Към колегата konty - бялата риба от аватара ми е хваната на този язовир

Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
-
- научил се да хвърля
Bлагодарим за информацията!Поздрави и успех колеги!

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел