Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Село Нови Хан
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Село Нови Хан
Събота след работа отидох до селото на мойта приятелка Нови Хан , и минах да видя как е положението на рибарника , положението небеше от най-хубавите шефчето небеше пускал скоро риба и ,кълвяха обичаините малки шарани с размери на малка каракуда , Таа в неделя сутринта отидох да половя малко шарковци , но никой от колегите нямаше удар дори и от малки шаранчета , а иначе е бил пуснал пастърва , но никой не ловеше.След около 3 часа риболов хванах 5 пастърви около 400гр едната , и забегнах да ги пробваме ,
филето и беше хубаво оранжево жълто но вкуса и беше като на тинясъл шаран. но се пак ми направих кефа , много борбени бяха летят като пеперуди по време на ваденето
ето и малко снимки

Re: Село Нови Хан
Браво за риболова. Красавици! 

Последно промяна от SONY на Вто Апр 15, 2008 9:18 pm, променено общо 1 път.
TICA FAN
- MITKO70
- кандидат преподавател
Нормално за вкуса на рибата,адаш ,като живее в тия тинести рибарници.Поне си начесал крастата ,а и времето е било хубаво.Какви са условията там,такси?
п.с.Че са красиви така е,ако и бяха вкусни като сестрите си в реката ,нямаше да имат грешка в тигана.Той си е платил за тях,тука е друга бирата
п.с.Че са красиви така е,ако и бяха вкусни като сестрите си в реката ,нямаше да имат грешка в тигана.Той си е платил за тях,тука е друга бирата

Всичко може,но не всеки го можe.

Евала, направо не знам какво да кажа, много готини риби 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
MITKO70 написа:Нормално за вкуса на рибата,адаш ,като живее в тия тинести рибарници.Поне си начесал крастата ,а и времето е било хубаво.Какви са условията там,такси?
Еми колега миналата година беще 5 на пръчка и рибата несе плащаше , като цяло преди риба се вадеше особено като захрани след няколко дни мн се вадеше шарана , и по рядко някой амур , но сега гледам и него го е достигнала инфлацията и е дигнал на 8 лв на пръчка . Попринцип рибарника е малък , и до него има един още по малък там пуска само пастърви , при тях е 3 на пръчка и 8 за кг. Аз поприцип отидох за шаран но като видях , какво е положениети , и реших щом ще се дават пари поне да хвана нещо,

Еееееееееее ти жив ли си бе Митак.
Аз стихчета ти пиша тука - тебе никъв те нема
Ма щом за риба си бил ти е простено
Браво за излета

Ма щом за риба си бил ти е простено

Браво за излета

-
- ще става разбирач
Браво колега!Направил си си удоволствието.Знаеш,че кеф цена няма.Поздравления!
- Николай Александров
- новобранец
видех ти убавите стихчета но ти сам си знаеш Кой Сега е Номер Едно таа иначе ми отговори за пожарево а ?multi_maks написа:Еееееееееее ти жив ли си бе Митак.Аз стихчета ти пиша тука - тебе никъв те нема
![]()
Ма щом за риба си бил ти е простено![]()
Браво за излета
- Николай Александров
- новобранец
опаа тва беше акаунта на единприятел иначе аз съм МиТака и Само ЦСКА™