Село Нови Хан

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Село Нови Хан

Мнение от MiTaKa™ »

Събота след работа отидох до селото на мойта приятелка Нови Хан , и минах да видя как е положението на рибарника , положението небеше от най-хубавите шефчето небеше пускал скоро риба и ,кълвяха обичаините малки шарани с размери на малка каракуда , Таа в неделя сутринта отидох да половя малко шарковци , но никой от колегите нямаше удар дори и от малки шаранчета , а иначе е бил пуснал пастърва , но никой не ловеше.След около 3 часа риболов хванах 5 пастърви около 400гр едната , и забегнах да ги пробваме , :smt078 :smt078 филето и беше хубаво оранжево жълто но вкуса и беше като на тинясъл шаран. но се пак ми направих кефа , много борбени бяха летят като пеперуди по време на ваденето :lol: ето и малко снимки Изображение Изображение Изображение
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Село Нови Хан

Мнение от SONY »

Браво за риболова. Красавици! :wink:
Последно промяна от SONY на Вто Апр 15, 2008 9:18 pm, променено общо 1 път.
TICA FAN
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Нормално за вкуса на рибата,адаш ,като живее в тия тинести рибарници.Поне си начесал крастата ,а и времето е било хубаво.Какви са условията там,такси?
п.с.Че са красиви така е,ако и бяха вкусни като сестрите си в реката ,нямаше да имат грешка в тигана.Той си е платил за тях,тука е друга бирата :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
vodi77
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vodi77 »

Еваларка,начесал си крастата :wink:
Аз пак съм за риба;;;;
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Евала, направо не знам какво да кажа, много готини риби :mrgreen:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

MITKO70 написа:Нормално за вкуса на рибата,адаш ,като живее в тия тинести рибарници.Поне си начесал крастата ,а и времето е било хубаво.Какви са условията там,такси?
п.с.Че са красиви така е,ако и бяха вкусни като сестрите си в реката ,нямаше да имат грешка в тигана.Той си е платил за тях,тука е друга бирата :D

Еми колега миналата година беще 5 на пръчка и рибата несе плащаше , като цяло преди риба се вадеше особено като захрани след няколко дни мн се вадеше шарана , и по рядко някой амур , но сега гледам и него го е достигнала инфлацията и е дигнал на 8 лв на пръчка . Попринцип рибарника е малък , и до него има един още по малък там пуска само пастърви , при тях е 3 на пръчка и 8 за кг. Аз поприцип отидох за шаран но като видях , какво е положениети , и реших щом ще се дават пари поне да хвана нещо, :lol: равносметката е , че щях да ловя с две пръчки ощо 16 лв и без риба , а аз хванах 1.900 пастърви и 3 за пръчка , та ми излезна 18 и малко но той ми везе 18 , понеже съм по редовен , А иначе чакам да тръгне там шарана
Изображение
Жоро-multi_maks

Мнение от Жоро-multi_maks »

Еееееееееее ти жив ли си бе Митак. :D Аз стихчета ти пиша тука - тебе никъв те нема :twisted:

Ма щом за риба си бил ти е простено :wink:

Браво за излета :smt038
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Браво колега!Направил си си удоволствието.Знаеш,че кеф цена няма.Поздравления!
Аватар
Николай Александров
новобранец
новобранец

Мнение от Николай Александров »

multi_maks написа:Еееееееееее ти жив ли си бе Митак. :D Аз стихчета ти пиша тука - тебе никъв те нема :twisted:

Ма щом за риба си бил ти е простено :wink:

Браво за излета :smt038
видех ти убавите стихчета но ти сам си знаеш Кой Сега е Номер Едно таа иначе ми отговори за пожарево а ?
Аватар
Николай Александров
новобранец
новобранец

Мнение от Николай Александров »

опаа тва беше акаунта на единприятел иначе аз съм МиТака и Само ЦСКА™
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”