Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща Бургас
Модератор: sapuna
Среща Бургас
Ами то Бургазлии май трябва да се засрамим
, уж голяма област сме, а досега нито една организирана сбирка на по чашка няма
. Ако има желаещи айде да се видим преди срещата на Езерово. Пишете кой кога е свободен, предлагайте дата. 

- Local
- учете се от него
Re: Среща Бургас
Всяка вечер след 19:00 съм свободен, въпроса е дали да търсим нещо в центъра или на някой капан с изглед към морето

Клавиатура риба не лови!!!
- каридата
- учете се от него
а аз съм свободен всеки ден след 20.00ч
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- zarganski
- ще става разбирач
Е сега оправяме работата!!!!
Значи требе да се разберем за датата. Хубаво е да е четвъртък, щото петък ни е полов ден
мисля...
За 24. 04 ко ще кажете???а пък 19;00, 20:00, кой когато дойде. Аз ще дойда в 18:20, щото по тва време най-много ми се пийва...
и ще ви чакам да се съберете.
Значи требе да се разберем за датата. Хубаво е да е четвъртък, щото петък ни е полов ден

За 24. 04 ко ще кажете???а пък 19;00, 20:00, кой когато дойде. Аз ще дойда в 18:20, щото по тва време най-много ми се пийва...

if there is no fishing in paradise, i am not going!!
- Local
- учете се от него
Трябва да се действа - 24.04. приемамееее ли е за дата?zarganski написа:Е сега оправяме работата!!!!
Значи требе да се разберем за датата. Хубаво е да е четвъртък, щото петък ни е полов денмисля...
За 24. 04 ко ще кажете???а пък 19;00, 20:00, кой когато дойде. Аз ще дойда в 18:20, щото по тва време най-много ми се пийва...и ще ви чакам да се съберете.

- cecodevil
- сериозен играч
Дет се вика ''събрахме се'' аз също съм за а датата си е идеална ,има и време всеки да се освободи ако има ангажименти.Сега изчезвам ,че ме чакат ама като видях темата реших че требва да се пише тук.Ако трябва ще запаза места някъде (според мен капаните е по добре)айде със здраве.

- Local
- учете се от него
Единия вариант е кръчмата "Понт Евксин" до църквата "Кирил и Методи" . За капаните незнам (там все още не работят колежки)

- toko7
- вече хвърля и на тежко
Айде и на мен тази дата ми е свободна.Само уточнете къде.
toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
-
- и господ не е толокова добър
Аз не пиша нищо,защото незнам далище съм свободен,но ще направя всичко възможно да мина за малко 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- zarganski
- ще става разбирач
Собственика ми е приятел, може и там, може и на Мърфи в "лазур", само ви моля да не е на капанитеLocal написа:Единия вариант е кръчмата "Понт Евксин" до църквата "Кирил и Методи" . За капаните незнам (там все още не работят колежки)![]()
![]()

Писна ми от мизерни кръчми с мазни и ликьосани покривки или абсолютната липса на такива, да не говорим за скапаната кухня...

Аре , че се отплеснах... ама да ни слагат и вдигат като на бели хора де ....
АААА бате, ще дойдеш за малко... откога чакам да се видим...ако требе ще сменим датата...Re: Среща Бургас
Мнение от snegk на Сря Апр 16, 2008 8:14 pm
Аз не пиша нищо,защото незнам далище съм свободен,но ще направя всичко възможно да мина за малко

if there is no fishing in paradise, i am not going!!
-
- и господ не е толокова добър
Мсълта мие ,че ако не съм на работа на другия ден ще остана да спа в апартамента и ще дойда за по дълго,но ако съм на работа ще мина да се видим.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
24.04 ме устройва идеално. 19.00 часът съм на линия независимо къде ще е срещата. 

- Local
- учете се от него
Ако искаш другата седмица, понеделник или вторник мини през магазина , да отидем и да запазим места.zarganski написа:Собственика ми е приятел, може и там, може и на Мърфи в "лазур", само ви моля да не е на капанитеLocal написа:Единия вариант е кръчмата "Понт Евксин" до църквата "Кирил и Методи" . За капаните незнам (там все още не работят колежки)![]()
![]()
![]()
Писна ми от мизерни кръчми с мазни и ликьосани покривки или абсолютната липса на такива, да не говорим за скапаната кухня...![]()
Аре , че се отплеснах... ама да ни слагат и вдигат като на бели хора де ....АААА бате, ще дойдеш за малко... откога чакам да се видим...ако требе ще сменим датата...Re: Среща Бургас
Мнение от snegk на Сря Апр 16, 2008 8:14 pm

Пишете и мен, макар че аз със сигурност съм на работа в петък и ще трябва да се прибирам в Айтосsnegk написа:Мсълта мие ,че ако не съм на работа на другия ден ще остана да спа в апартамента и ще дойда за по дълго,но ако съм на работа ще мина да се видим.

Последно промяна от Koleff на Чет Апр 17, 2008 8:03 am, променено общо 1 път.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Измисли ли го кой ще те прибира в Айтос