НЕЩО ПОВЕЧЕ ДА ЗНАЕТЕ ЗА ЧИЧКО СОМ

Модератор: sapuna

DJERI LLI
новобранец
новобранец

НЕЩО ПОВЕЧЕ ДА ЗНАЕТЕ ЗА ЧИЧКО СОМ

Мнение от DJERI LLI »

абе да ви кажа чесно дали се дължи на късмет или на незнание незнам но от години на рет ходя за риба по точно за сом но нищо не съм хванал за мое съжаление хващал съм сом но дребен от 500гр. до 1кг. знам и съм сигорен че има и по големи но каде са защо не мога да се порадвам на голям трофей а съм толкос запален на темата сом аз зная за сома тоест това съм чел и чувал

че се храни предимно през ноща пробвал съм със стръв от букет от червен червеи,по три пиявици,пърлена малка мишка и врапче,далак и дроб и пресни и вмерисани,жаба,и резултото нулев за сомето зная че обича тишината че се търси на дълбоко в близост до паднали дървета подмоли с слабо течение но въпреки всичко няма резултати чувал съм от стари рибари че сом с големи размери се хваща веднъж в живота
но не ми се вярва много да е вярно но и така да е що не хващам поне до 5кг. как може другите да хващат а аз не кажете ми защо нещо да не бъркам по цели нощи стоя на река марица без никакви резолтоти хвърлел съм сумати пари по тъкъми и на празно ходел съм и с 0,50мм.корда пробвал съм и с 0,25мм. и 0,30мм. и с 0,40 0,45мм. но пак без резултати куки от №2/0 до №5/0 и се си е тая нещо куца но незнам каде
маля ви кажете ми къде бъркам аз съм на 25г. ходя за чичо сом от 7г. резолтатите са смешни два сома от по 1кл. и 20 бр.от по 500гр. които връщам обратно за да пораснат и с надеждата че някой ден щи хвана отново но вече по големи но явно бъркам някаде
и се надявам да ми отговорите а аз няма да се откажа ще бъда опорит и нахален ще ходя докато съм жив благодаря предварително иначе съм от Пловдив от ЖК Тракия ако някой знае там къде може да се иде нека кажи ако може и ако не е тайна но приемам и сякакви други савети още веднъж благодаря приятели и на слука
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: НЕЩО ПОВЕЧЕ ДА ЗНАЕТЕ ЗА ЧИЧКО СОМ

Мнение от Митев »

DJERI LLI написа:абе да ви кажа чесно дали се дължи на късмет или на незнание незнам но от години на рет ходя за риба по точно за сом но нищо не съм хванал за мое съжаление хващал съм сом но дребен от 500гр. до 1кг. знам и съм сигорен че има и по големи но каде са защо не мога да се порадвам на голям трофей а съм толкос запален на темата сом аз зная за сома тоест това съм чел и чувал

че се храни предимно през ноща пробвал съм със стръв от букет от червен червеи,по три пиявици,пърлена малка мишка и врапче,далак и дроб и пресни и вмерисани,жаба,и резултото нулев за сомето зная че обича тишината че се търси на дълбоко в близост до паднали дървета подмоли с слабо течение но въпреки всичко няма резултати чувал съм от стари рибари че сом с големи размери се хваща веднъж в живота
но не ми се вярва много да е вярно но и така да е що не хващам поне до 5кг. как може другите да хващат а аз не кажете ми защо нещо да не бъркам по цели нощи стоя на река марица без никакви резолтоти хвърлел съм сумати пари по тъкъми и на празно ходел съм и с 0,50мм.корда пробвал съм и с 0,25мм. и 0,30мм. и с 0,40 0,45мм. но пак без резултати куки от №2/0 до №5/0 и се си е тая нещо куца но незнам каде
маля ви кажете ми къде бъркам аз съм на 25г. ходя за чичо сом от 7г. резолтатите са смешни два сома от по 1кл. и 20 бр.от по 500гр. които връщам обратно за да пораснат и с надеждата че някой ден щи хвана отново но вече по големи но явно бъркам някаде
и се надявам да ми отговорите а аз няма да се откажа ще бъда опорит и нахален ще ходя докато съм жив благодаря предварително иначе съм от Пловдив от ЖК Тракия ако някой знае там къде може да се иде нека кажи ако може и ако не е тайна но приемам и сякакви други савети още веднъж благодаря приятели и на слука
Разрови се малко във форума и ще добиеш доста голяма представа, но иска четене ,а не на готово :wink:
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

брато продължавай да пробваш и ще хванеш тарпението ще ти се възнагради :D :wink: :wink:
само левски
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Майна,вземи отиди да хвърляш във старческия дом,явно сега го търсиш в родилното/демек в забавачката където са бебетата/ Това е във кръга на майтапа :wink: :wink: :wink: Обаче,защо си мисля че нещо се ебаваш със нас,или греша :idea: :idea: :idea: Някакси така ми звучи нещо написаното от теб,когато го чета :!: :!: :!: Да неби случайно да се опитваш да ни правокираш нещо :?: :?: :?: Два сома по едно кило и 20 бр по 0.500,трябваше поне гледачка на бебетата да се е въртяла покрай тях.Но дано да греша :idea: :!: :idea: И понеже едно "здравейте колеги,аз съм нов тук и бих искал да ви попитам" не каза във началото та аз лично нищо няма да ти отговоря,майна :wink: Дано другите се смилят над теб и ти помогнат :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Интересна тема!Ще я оставя още малко на мястото си! :D
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ъхъ :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
nikaro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikaro »

Колегата Митев е прав.Разрови се във форума има много интересни неща за научаване.
И след забраната газ на Марица с нови сили и знания.Единственото друго,от което ще
имаш нужда е късмет :D Пожелавам ти го от сърце!
Добре дошъл във форума и успех :smt023 :smt023 :smt023
mpmi
новобранец
новобранец

Мнение от mpmi »

Аз не знам къде има много големи сомове, ама знам че в Пловдив(Тракия) има не малко училища до седми клас :lol: , където може да се научи малко българска граматика и правопис :!: .То вярно, че покрай всичките тези модерни технологии(I-net, GSM и т.н.) започнаха всички да пишат като Неандерталци :smt064 и да говорят като цигани, ама все пак малко усилие в тази насока не би била излишна никому :idea: .Поздравявам горещо модераторите :smt006 за нетърпимостта им към 4-ки, 6-ци и тем подобните клавиатурни свободни съчинения и изискването да се пише само и единствено на кирилица :!:
Успех и наслука на всички :smt023 на позволените водоеми по време на забраната :(

P.S. krokibg, благодаря за съветите за шарко по Марица(ти знаеш).Ходих, но реката беше като боза и беше страшна калотия.Едва не се претрепах и впоследствие реших да отскоча до тецовете.Там каракудата, след 2 часа след обяд направо пощръкля!С моят кум хванахме за около три часа и половина към 5 кг.Като за закриване преди забраната, мисля, че е прилично :D .
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”