Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Нов водоем??
Модератор: sapuna
Нов водоем??
Здравейте! Знае ли някой за нов водоем между Изворско и Въглен Варненско ?
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Нов водоем??
Колега,аз доколкото съм видял от спътниковите снимки,има няколко гьола на въпросното място.До там се стига по път за комплекс "Изворите",където всъщност извира река Батова.Като се качи аксаковския баир и тръгнем в посока Кичево,след 100-150 метра в ляво има отбивка и табела към комплекса.Лично не съм ходил,но се каня да го направя в скоро време.Бившия шеф на майка ми един път ни караше да ходим,ама тогава беше сезона на спининга и отложихме шаранджийския риболов.Той каза,че като е отишъл е хванал шаранчета по кило и нагоре.Колко и как се плаща обаче,както и какви са условията за риболов-беш ли му мамата.Инфото,което ти давам е непотвърдено от очите ми и е от миналата година,но не вярвам да получиш нещо по-актуално.Трябва да отидем и да проверим. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Благодаря за инфото колега!
Аз също ще се обадя по темата, но предвърително казвам че е също неподвърдена
от очите ми инфо..
Комшията ми е ходил преди 2 седмици и аз реших да отида миналата,
но по неговото обяснение яз-а е до комплекс "Изворите" обрисах всичко наоколо без една отбивка и
локва не видях, а тя била точно там, като слизаш към изворите както колегата ти обясни
между едни дървета има пресечка в ляво хващаш я и те води точно там, цената не я зная,
но има шаранчета между 0.800 и 4кг.Аз може би утре съм там и щте пиша после. Това е което знам. Наслука.
от очите ми инфо..
Комшията ми е ходил преди 2 седмици и аз реших да отида миналата,
но по неговото обяснение яз-а е до комплекс "Изворите" обрисах всичко наоколо без една отбивка и
локва не видях, а тя била точно там, като слизаш към изворите както колегата ти обясни
между едни дървета има пресечка в ляво хващаш я и те води точно там, цената не я зная,
но има шаранчета между 0.800 и 4кг.Аз може би утре съм там и щте пиша после. Това е което знам. Наслука.
SHURITO
най-добрата стръв е 10лв
най-много кълве на магазина
най-добрата стръв е 10лв
най-много кълве на магазина
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Евала,така да се чува!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.